Стъпах на криво и сега ме били ужасно много!! Не мога да стъпя.
Не мога да ходя!!! Правиха ми снимка и сега трябва да слагам отново лед, да пия аулини и да се мажа с някакво мазило, което го няма по аптеките и да си даржа крака вдигнат. Между костичките на крака ми имало някакви връзки, които са разтегнати. Отгоре на всичко утре може би ще имам мускулна треска на другия крак от толкова подскачане.
От външната страна на глезена имаш две връзки - във формата на кръст, долу горе. Изглеждат, че са три, но хоризонталната минава под вертикалната. Хубавото е, че си ги разтегнал. Ако можеш, купи си фастум гел. И един съвет - мажи целия глезен, с какво мазило си взел, ако не е Фастум. Макар че имаш проблем с връзките, останала част на ходилото също е претърпяла някакво сътресение (не мога да се сетя за думата ). Затова мажи цялата става. Щом е разтегнато, няма да се мъчиш много. А и утре ще си по-добре. Аз бях ги скъсал връзките... Най-добре е да обездвижиш глезена. Прилагам снимка за малко образоване. :Д
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
От външната страна на глезена имаш две връзки - във формата на кръст, долу горе. Изглеждат, че са три, но хоризонталната минава под вертикалната. Хубавото е, че си ги разтегнал. Ако можеш, купи си фастум гел. И един съвет - мажи целия глезен, с какво мазило си взел, ако не е Фастум. Макар че имаш проблем с връзките, останала част на ходилото също е претърпяла някакво сътресение (не мога да се сетя за думата ). Затова мажи цялата става. Щом е разтегнато, няма да се мъчиш много. А и утре ще си по-добре. Аз бях ги скъсал връзките... Най-добре е да обездвижиш глезена. Прилагам снимка за малко образоване. :Д
Благодаря много за инфото. На снимка Б от вътрешната страна на крака малко под кокълчето ме боли най - много. Заради някакво си стъпване накриво сега не мога хич да стъпя. Голяма блейка съм!!!
Благодаря много за инфото. На снимка Б от вътрешната страна на крака малко под кокълчето ме боли най - много. Заради някакво си стъпване накриво сега не мога хич да стъпя. Голяма блейка съм!!!
На фиг. Б е изобразена вътрешната част на глезена. Както вече ти обясних, нормално е да те боли на доста места, защото не само там, където те боли най-силно е засегнато. Втрий хубаво и плавно мазилото около целия глезен, включително и ахилесовото сухожилие отзад. Това най-здравото сухожилие в човешкото тяло, но въпреки това от подобни неприятни действия и то се засяга. Втрий хубаво. Мисля, че утре ще си стъпваш. Д няколко дни - 3 да кажем, ще си ходиш нормално, но няма да можеш да правиш още по-резки движения. Не съм доктор, ама анатомията ми е много интересна. Човекът наистина е едно научно откритие, което никога няма да бъде разгадано.
От външната страна на глезена имаш две връзки - във формата на кръст, долу горе. Изглеждат, че са три, но хоризонталната минава под вертикалната. Хубавото е, че си ги разтегнал.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
От външната страна на глезена имаш две връзки - във формата на кръст, долу горе. Изглеждат, че са три, но хоризонталната минава под вертикалната. Хубавото е, че си ги разтегнал.
Излагация!
Хм. Наща колежка я боли задната лапичка. Има и бабешки лек, но това с фастуум гел е добро. Иначе и заради това е препоръчителна сутришна гимнастика. С други думи това е загрявка за мускултурата и сухожилията и при евентуално претоварване както и е в случая, не се стига до травми. Освен това и организма е бодър и има сили за през деня. Например аз спортувам редовно и така съм разтегнат, че колкото и пъти да ми се е случвало подобно невнимание нямам проблеми. На Инесита като за момиче мога да препоръчам Тае-бо. Съчетава аеробика с боиното изкуство и е хем разтоварващо хем полезно за тялото и организма на една жена. Сега само ни остава да пожелаем скорошно оздравяване на колежката и да се пази.
Коментар