Ииииииии - пост номер 2000-иииииииииииии! Вече съм фиат-идоооооооооол!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
fihi
///// написа:Ииииииии - пост номер 2000-иииииииииииии! Вече съм фиат-идоооооооооол!
Коментар
-
fihi
Re: Станах дядо.
Neno Er написа:Днес със съпругата станахме баба и дядо.Синът и снахата ни дариха с една чудно хубава внучка Ева, 3,4 кг. и 49 см.Няма по-щастливи от нас.Дядо Нено
Коментар
-
fihi
Inessita написа:fihi написа:Аз пък от утре ще карам Фиат Мареа 2,0 Малииииииии 147 кончета.ХВАЛЯ СЕ
Коментар
-
Еееееее, поздравления! В сряда/четвъртък да я докарате да и се порадваме и ние! Супер, много се радвам, поздравления още един път! Хайде сега и аз да се похваля. От около 3-4 седмици търсех квартира с приятелката ми и бяхме харесали една, но с малко неприличен наем. Вчера се чухме с посредника (познат, а не брокер - т.е. няма комисионна :D ) който е успял да свали доста от цената и най-вероятно скоро ще сменя милата ми Овча Купел с Манастирски ливади. Малко ще ми е мъчно, ама...
Коментар
-
BolgAryan написа:Еееееее, поздравления! В сряда/четвъртък да я докарате да и се порадваме и ние! Супер, много се радвам, поздравления още един път! Хайде сега и аз да се похваля. От около 3-4 седмици търсех квартира с приятелката ми и бяхме харесали една, но с малко неприличен наем. Вчера се чухме с посредника (познат, а не брокер - т.е. няма комисионна :D ) който е успял да свали доста от цената и най-вероятно скоро ще сменя милата ми Овча Купел с Манастирски ливади. Малко ще ми е мъчно, ама..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Голяма съм шматка - благодаря за пожеланията,ще я видите Марчето,върви яко,мръсницата!И е тооолкова широка,направо се родих!Иван също много се кефи, 147 кончета - екстра работа.Ходихме до Габрово да я регистрира,ама повече - на срещата. Yellow_Flash_Colorz_PDT_31"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Мерсаж,ама няма да я видиш,щот ще стои на паркинга в Министерството,с цел да я предпазим от "доброжелателни" съседи да си оставят "автографите" върху нея.Впрочем ще я видиш на срещата в четвъртък. :DNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар