...и сега остава ние с колежката Сок от праскова да почнем да си говорим за смяна на ангренажен ремък и тампони (ама не от "онези" ,а дето се слагат на колите) и нещата ще се наредят...
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
nai7 - трябва да ти се признае -предвид създалата се ситуация,чувството ти за хумор е завидно! И още веднъж -скорошно оздравяване,без никакви последствия занапред. :D
Ванга
...и сега остава ние с колежката Сок от праскова да почнем да си говорим за смяна на ангренажен ремък и тампони (ама не от "онези" ,а дето се слагат на колите) и нещата ще се наредят...
Хехех, Ирке да ти се оплача... имам за смяна тампон на двигателя, две гарнитури, хидравлични повдигачи, масло и маслен филтър... Ужас... Да се оплача: днес уволниха почти целия офис. Оставиха само мен и управителя, предстои ни обучаване на цяла трупа нови кадри...
Да се похваля и тук!Студент съм в Морско училище и днес си взех първия държавен изпит, а именно по Английски език! Моя милост има единствената ПЪЛНА ШЕСТИЦА от целия випуск Остават още три държавни Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Пожелавам си същия успех и на тях!Наздраве!
Оплаквам се: Миналата седмица изкачам баира на семинарията около следобет в големите задръствания. Сама кола съм нагоре понеже се бутнах пред автобуса, който спря на спирката на Хемус и забави колоната. Карам си в лява лента и оп насреща поради задръстването по посока сити центъра един черен пасат в насрещното (демек с/у мен) бутна се той да се прибере и в момента на разминаването му с мен Двама (явно селски момченца) стоят набрали се на предното стъкло и с по две ръце среден пръст насочен към мен! Направо ми причерн колеги ! Аман от селяни в тоя живот ! Се пак и с Пасат ! (нещо нормално)
Докъде я докарахме - мъжете да си говорят за кола маска,а ние - за маслени филтри и тампони. Така като четох как ги изброяваш,май доста парички ще се изръсиш или? Знам само,че смяната на маслото не е скъпа,за другото не съм информирана. Не знам към оплакванията ли да го причисля или хвалбите - вчера в двора на една църква ме наака пиленце. Чувала съм,че било на късмет...
Ванга
Ехааа, страхотно - честита внучка - да е жива и здрава и да радва мама и тати и баба и дедо! Я и аз да се изфукам - вече Живка е с чистонов заден мост - директно от Торино и нови задни дискови спирачки! И ми останаха само 2 мнения и ставам фиат-идооооооооол! Тука ще постна 2000-то си мнение пак като похвалване!
Коментар