SokOtPraskova написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Явор Митев
Lestat написа:Похвал: Едната матура мина :P :P Оплак: Не беше кой знае колко лесна... ама ще видим
Коментар
-
Явор Митев написа:Lestat написа:Похвал: Едната матура мина :P :P Оплак: Не беше кой знае колко лесна... ама ще видимNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
А, колежке не им се шашкай...Егати нахалниците. Наскоро гледам някакъв тръгнал да завива и вместо да изчака колите от насрещното платно им светка като откачен, да го пуснат - алооо, чакай бе! Какво светиш на хората, никой не ти е длъжен... А тръгването-какво ти пука...давай смело, дори да не успееш да тръгнеш добре, няма какво да стане толкова лошо. Аз пък немога да паркирам на дясната си страна - ама дреме ми.Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:А, колежке не им се шашкай...Егати нахалниците. Наскоро гледам някакъв тръгнал да завива и вместо да изчака колите от насрещното платно им светка като откачен, да го пуснат - алооо, чакай бе! Какво светиш на хората, никой не ти е длъжен... А тръгването-какво ти пука...давай смело, дори да не успееш да тръгнеш добре, няма какво да стане толкова лошо. Аз пък немога да паркирам на дясната си страна - ама дреме ми.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:SokOtPraskova написа:А, колежке не им се шашкай...Егати нахалниците. Наскоро гледам някакъв тръгнал да завива и вместо да изчака колите от насрещното платно им светка като откачен, да го пуснат - алооо, чакай бе! Какво светиш на хората, никой не ти е длъжен... А тръгването-какво ти пука...давай смело, дори да не успееш да тръгнеш добре, няма какво да стане толкова лошо. Аз пък немога да паркирам на дясната си страна - ама дреме ми.Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
No_Name написа:И аз да се оплача. Днес си карам бавно и славно и един мерцедес (бая лъскав и предполагам скъпичак) излиза от една пряка. Аз се движа по главен път и изкачвам наклон. Поспря се и бавно започна да навлиза в платното ми. Навлезе точно толкова, колкото аз да не мога да мина, защото в насрещното идваше кола. Аз понамалих ама се ядосах, защото направо си ми отнемаше предимството, а и честно казано имам лек проблем с тръгването под голям наклон. Та колата, която идваше в насрещното спря, мерцедеса и той беше спрял и аз като типична жена и за да не се налага да спирам съвсем, защото може и да не успея да тръгна заради големия няклон, просто включих първа погледнах апатично шофьора на мерцедеса и го заобиколих. Тоест изобщо не си направих труда да му преодотстъпвам предимството ми. До тук всичко ОК, обаче като заобиколих мерцедеса и тръгнах да се връщам в платното си и без да искам врътнах волана малко по-рязко в дясно (просто държах волана само с лявата ръка) и се разминах на косъм да не отнеса бронята на мерцедеса. Ейй направо мисля, че си беше чист късмет и още ми треперят гащите. То даже излезе, че все едно нарочно го направих, понеже онзи ми отне предимството. Ако го бях треснала този мутряга, сигурно сега щях да лежа потрошена в пирогов .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
i4kin написа:Да се похваля-От университета преведоха "пенсийте" Да се оплача-Всичките пари отиват за гориво..... (де..а и Лукойла им де.ба)No_Name написа:И аз да се оплача. Днес си карам бавно и славно и един мерцедес (бая лъскав и предполагам скъпичак) излиза от една пряка. Аз се движа по главен път и изкачвам наклон. Поспря се и бавно започна да навлиза в платното ми. Навлезе точно толкова, колкото аз да не мога да мина, защото в насрещното идваше кола. Аз понамалих ама се ядосах, защото направо си ми отнемаше предимството, а и честно казано имам лек проблем с тръгването под голям наклон. Та колата, която идваше в насрещното спря, мерцедеса и той беше спрял и аз като типична жена и за да не се налага да спирам съвсем, защото може и да не успея да тръгна заради големия няклон, просто включих първа погледнах апатично шофьора на мерцедеса и го заобиколих. Тоест изобщо не си направих труда да му преодотстъпвам предимството ми. До тук всичко ОК, обаче като заобиколих мерцедеса и тръгнах да се връщам в платното си и без да искам врътнах волана малко по-рязко в дясно (просто държах волана само с лявата ръка) и се разминах на косъм да не отнеса бронята на мерцедеса. Ейй направо мисля, че си беше чист късмет и още ми треперят гащите. То даже излезе, че все едно нарочно го направих, понеже онзи ми отне предимството. Ако го бях треснала този мутряга, сигурно сега щях да лежа потрошена в пирогов .NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар