Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

SokOtPraskova написа:
    Аз да се оплача: не ми работи дясната предна чистачка - изобщо не помръдва. Не знам към кой да се обърна да я види..
    Аз, скъпа моя, мога да я погледна, когато кажеш, но не мога да я поправя :D
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

SokOtPraskova написа:
      nai7 - надявам се всичко да е наред..Аз да се оплача: не ми работи дясната предна чистачка - изобщо не помръдва. Не знам към кой да се обърна да я види..
      И аз това се надявам но важното е че всичко ще свърши най-накрая.

Коментар

Похвал: Едната матура мина :P :P Оплак: Не беше кой знае колко лесна... ама ще видим

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
        ex:Opel Kadett 1.3
        ex:Fiat 125p
        ex:Москвич 412

Коментар

Вчера паднах с мотора Имам изкълчен глезен, отчупена костица на палеца, криво кормило, счупен мигач, крива ръчка на спирачката и зажулено по фара и слюдата...Ще си стоя в нас две седмици Търся медицински сестри за домашно лечение - до 30 години, до 55кг., може и без опит.... пари не искам

Коментар

Lestat написа:
            Похвал: Едната матура мина :P :P Оплак: Не беше кой знае колко лесна... ама ще видим
            В първия момент прочетох " Една МУТРА мина"...чета по-надолу и се оплухих, а то какво било.... Кики, възстановявай се бързо....

Коментар

Kuku написа:
              .......Търся медицински сестри за домашно лечение - до 30 години, до 55кг., може и без опит.... пари не искам
              Е, то ти може и да не искаш пари, но не съм убеден за същото за сестричките
              SEAT Leon Cupra 300
              Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Явор Митев написа:
                Lestat написа:
                В първия момент прочетох " Една МУТРА мина"...чета по-надолу и се оплухих, а то какво било.... Кики, възстановявай се бързо....
                И аз така! И се сетих как с баща ми четем на първа страница на в. Труд - пО(а)рното поскъва и се чудим какво става. Просто в първия момент настана смях, после се усетихме Иначе Кики, нали главите ти са здрави! Или както казва един приятел - какво те ***, нали имаш GSM! Оправяй се бързо и оправяй бавно мед’ сестрите! Само да не са мед’ братя, че...
                NOW: ???
                Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

[/u]

Коментар

А, колежке не им се шашкай...Егати нахалниците. Наскоро гледам някакъв тръгнал да завива и вместо да изчака колите от насрещното платно им светка като откачен, да го пуснат - алооо, чакай бе! Какво светиш на хората, никой не ти е длъжен... А тръгването-какво ти пука...давай смело, дори да не успееш да тръгнеш добре, няма какво да стане толкова лошо. Аз пък немога да паркирам на дясната си страна - ама дреме ми.
                    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

No_Name, успокой се, всичко е минало без последствия, то всъщност нищо не е станало.
                      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

SokOtPraskova написа:
                        А, колежке не им се шашкай...Егати нахалниците. Наскоро гледам някакъв тръгнал да завива и вместо да изчака колите от насрещното платно им светка като откачен, да го пуснат - алооо, чакай бе! Какво светиш на хората, никой не ти е длъжен... А тръгването-какво ти пука...давай смело, дори да не успееш да тръгнеш добре, няма какво да стане толкова лошо. Аз пък немога да паркирам на дясната си страна - ама дреме ми.
                        Винаги паркирай на гумите си За да паркираш на дясната ти страна трябват завидни каскадьорски умения

Коментар

style34 написа:
                          SokOtPraskova написа:
                          Винаги паркирай на гумите си За да паркираш на дясната ти страна трябват завидни каскадьорски умения
                          Абе Заеек..... Да те хвана да те оплескам..
                          Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

No_Name написа:
                            И аз да се оплача. Днес си карам бавно и славно и един мерцедес (бая лъскав и предполагам скъпичак) излиза от една пряка. Аз се движа по главен път и изкачвам наклон. Поспря се и бавно започна да навлиза в платното ми. Навлезе точно толкова, колкото аз да не мога да мина, защото в насрещното идваше кола. Аз понамалих ама се ядосах, защото направо си ми отнемаше предимството, а и честно казано имам лек проблем с тръгването под голям наклон. Та колата, която идваше в насрещното спря, мерцедеса и той беше спрял и аз като типична жена и за да не се налага да спирам съвсем, защото може и да не успея да тръгна заради големия няклон, просто включих първа погледнах апатично шофьора на мерцедеса и го заобиколих. Тоест изобщо не си направих труда да му преодотстъпвам предимството ми. До тук всичко ОК, обаче като заобиколих мерцедеса и тръгнах да се връщам в платното си и без да искам врътнах волана малко по-рязко в дясно (просто държах волана само с лявата ръка) и се разминах на косъм да не отнеса бронята на мерцедеса. Ейй направо мисля, че си беше чист късмет и още ми треперят гащите. То даже излезе, че все едно нарочно го направих, понеже онзи ми отне предимството. Ако го бях треснала този мутряга, сигурно сега щях да лежа потрошена в пирогов .
                            Колежке няма да се шашкаш все пак нищо не си сторила а и "Те" уж малко си седнаха на задните части, не се вживяват чак толкова както през средата на 90-те .
                            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Да се похваля-От университета преведоха "пенсийте" Да се оплача-Всичките пари отиват за гориво..... (де..а и Лукойла им де.ба)
                              Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                              Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

i4kin написа:
                                Да се похваля-От университета преведоха "пенсийте" Да се оплача-Всичките пари отиват за гориво..... (де..а и Лукойла им де.ба)
                                Колко са вашите бре, брадър? При нас в НСА за над 5,50 е 80 лева, а аз взимам 60, че съм с 5-ца. И ся в края на юни очаквам и евростипендията, цялата - по 90 кинта на месяц. Тъкмо за летния курс ще дойдат.
                                No_Name написа:
                                И аз да се оплача. Днес си карам бавно и славно и един мерцедес (бая лъскав и предполагам скъпичак) излиза от една пряка. Аз се движа по главен път и изкачвам наклон. Поспря се и бавно започна да навлиза в платното ми. Навлезе точно толкова, колкото аз да не мога да мина, защото в насрещното идваше кола. Аз понамалих ама се ядосах, защото направо си ми отнемаше предимството, а и честно казано имам лек проблем с тръгването под голям наклон. Та колата, която идваше в насрещното спря, мерцедеса и той беше спрял и аз като типична жена и за да не се налага да спирам съвсем, защото може и да не успея да тръгна заради големия няклон, просто включих първа погледнах апатично шофьора на мерцедеса и го заобиколих. Тоест изобщо не си направих труда да му преодотстъпвам предимството ми. До тук всичко ОК, обаче като заобиколих мерцедеса и тръгнах да се връщам в платното си и без да искам врътнах волана малко по-рязко в дясно (просто държах волана само с лявата ръка) и се разминах на косъм да не отнеса бронята на мерцедеса. Ейй направо мисля, че си беше чист късмет и още ми треперят гащите. То даже излезе, че все едно нарочно го направих, понеже онзи ми отне предимството. Ако го бях треснала този мутряга, сигурно сега щях да лежа потрошена в пирогов .
                                Спри си вибратора и няма да ти треперят гащите! Сега шегата на страна. Ич да не ти пука. Както сама каза - с предимство си. И до последно ще си го отстояваш. Е, ако виждаш, че ще се блъснеш, ще спреш - ясно е. А пък и какво си се притеснила, след като нищо не е станало.
                                NOW: ???
                                Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                                Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Working...
                                X