coolboby написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
profit
-
donnna написа:heraldita написа:се оказва че и целия багажник ми е хлътнал леко навътре от удара, при което сега пластините (тия дето дават контакт за задната чистачка примерно) на задната врата и купето се разминаватPunto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ
Коментар
-
fihi написа:coolboby написа:То разправиите бяха повече.Съжалявах, че изобщо излязох от колата да го питам тъп ли е.30-тина минути се разправях с него, защото оня не млъква, пък аз мразя някой по-тъп от мен да ми повишава тон и да ми се прави на отракан.
Коментар
-
Отивам днеска на паркинга да си плащам за кемпера дето го пазят - вдигнали таксата от 40 на 54 лева. Без предизвестие без нищо, ако щеш. В същото време смъкнали заплатата на охраната ’защото е криза и трябва да влезнат в положението на фирмата’ Цялата работа е че му е препълнен паркинга, знае че и да избягат клиенти други ще дойдат. Човешката лакомия край няма. Миналата година по това време пак вдигна с 30% по това време, айде да дойдат да ми разправят пак че сме с инфлация 5%.
Коментар
-
Оплакване - ще се мре от стомах,вече 9-ти ден.Не ми дадоха направление и утре ще се изръсим за преглед в Пирогов.Още едно - малката гад счупи на баща си почти новия телефон.Хвалба - преди няколко дни имахме концерт в Благоевград и Кюстендил.Това беше първото излизане на Калина извън София.Видяхме се с Киро и дори направихме едно непредвидено гости."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
coolboby написа:Оплаквам се: Митьо Пищова ме удари и с цялата си наглост и простотия ме заплашва, че ще ме убие и колата ми е котурник за 2000лв.Аз се чудя..да се смея ли или да се ядосвам.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Red Storm написа:coolboby написа:Оплаквам се: Митьо Пищова ме удари и с цялата си наглост и простотия ме заплашва, че ще ме убие и колата ми е котурник за 2000лв.Аз се чудя..да се смея ли или да се ядосвам.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Да се оплача, че не смея да си карам Фиата поради заболяване от почти сдал багажа съединител. Поради това заболяване скъсах жило и майстора и препоръча да не го карам много да не пристигам пак завързан за москвича на баща ми. Уж съм чел във форума че колеги карат без съединител аз нещо не се справих явно си е и до умение.Brava 1.6 ELX
Коментар
-
Айде и аз... Счупил съм дисплея на фотоапарата без да разбера как... много ме е яд и сега се чувствам все едно съм сляп и друго, утре няма да мога да отида на бала на един приятел. Като цяло прецакана седмица, но добре че свърши дано почивните дни са по приятни
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
ruNNer написа:Да се оплача, че не смея да си карам Фиата поради заболяване от почти сдал багажа съединител. Поради това заболяване скъсах жило и майстора и препоръча да не го карам много да не пристигам пак завързан за москвича на баща ми. Уж съм чел във форума че колеги карат без съединител аз нещо не се справих явно си е и до умение.
Коментар
-
ogi28b написа:Ти ги остави тея майстори със изхабени скорости, дето карат без съединител, то на приказки е лесно, ама като им се прецака съединителя, и не могат 50 метра да минат. Верно че не е особено трудно да се направи, ама като си със здрава кола. А когато си с потрошена, си под напрежение и не е точно така.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Оплаквам се...днес на път за работа ми се случи следното (на приложената по-долу снимка) Още едно благодарско към svetkos_ и към момчето от склада за камъни, което свърши основното, едва ли ще прочете благодарностите, ама поне му дадох някой лев..NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар