Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

RoMeO_156_GTA написа:
    Айде и аз да се оплача - снощи някой ми е пукнал предното стъкло в горния ъгъл откъм пътника Прилича всякаш е направено с въздушна пушка или камък . Лятото пък имах деруги от ключ по тавана , затова подозирам завистливите ми и отвратителни комшии Май няма с какво да се похваля
    Дано да имаш каско...
    Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Да се оплача!Затвориха фитнеса, който беше точно на 2 крачки до нас, сега трябва да ходя до Хаджи Димитър или Слатина
      BMW E90 320D
      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Да се похваля...излязох малко да се поразсея и поснимах здраво. До преди малко обработвах снимките. Мисля, че са станали много добре. Поздравявам ви с две:

Коментар

Авео написа:
          Да се похваля...излязох малко да се поразсея и поснимах здраво. До преди малко обработвах снимките. Мисля, че са станали много добре. Поздравявам ви с две:
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
            Айде и аз да се оплача - снощи някой ми е пукнал предното стъкло в горния ъгъл откъм пътника Прилича всякаш е направено с въздушна пушка или камък . Лятото пък имах деруги от ключ по тавана , затова подозирам завистливите ми и отвратителни комшии Май няма с какво да се похваля
            Бой!
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Авео написа:
              Явка, супер са
              BMW E90 320D
              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Stoyan_68 написа:
                Дано да имаш каско...
                за мое щастие имам
                style34 написа:
                Бой!
                само да разбера кой е и май живее точно под мен . Комшията стреля по гарги и други летящи , а пукнатината ми прилича на такава от въздушна пушка - много малка и с кръгъл диаметър , а от там се е нацепило настрани . Имал съм от камъче , изхвръкнало с голяма скорост изпод гумите на камион и знам как изглежда . Докато разглеждах Алфа форума видях , че днес още един колега е осъмнал така . Ей с какъв манталитет сме не знам
                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Авео написа:
                  много яки снимки едната вече ми е на Desktop-a, ако създателя няма нищо против де
                  FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                  FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

iceflame написа:
                    ....едната вече ми е на Desktop-a, ако създателя няма нищо против де...
                    ...е та как ги побра там. Да ти пратя оригиналите, ако искаш...

Коментар

Нямам нищо против :D
                      FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD

Коментар

Хвалба от името на жена ми...:Мъжът и сготви и я отмени. Манджата е "Манастирски гювеч", за който рецептата имаме от игумена на Зелениковският манастир...:

Коментар

Лаптопа ми е за преинсталация.... Искам Vista
                          FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD

Коментар

Неделя е!!!А на мен ми е първи работен ден след 1 месец почивка. По законите на Марфи още като дойдох и се започна с работата.
                            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                            Ex.Opel Astra

Коментар

Авео написа:
                              Хвалба от името на жена ми...:Мъжът и сготви и я отмени. Манджата е "Манастирски гювеч", за който рецептата имаме от игумена на Зелениковският манастир...:
                              лелеее манджичка.. :P Сипи по паница..
                              Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Авео написа:
                                Явка, я ми я прати на ЛС тази рецепта, че ми се дояде, а съм голям "пощеливец"
                                BMW E90 320D
                                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Working...
                                X