Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За днеска дозата я имам ако има нещо ше пиша ЛС
    I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way......

Коментар

Хвалба - днес направихме първата си семейна разходка с Калина и Ванко.Оплакване - хоровият ми състав замина на фестивал в Гърция,пък аз нямаше как да отида с тях...
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Не знам дали е за хвалене или за оплакване,но на 7 май напускам форума за няколко месеца.Днес си купих билет и заминавам за САЩ.
        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Коментар

Вчера се разбих от пътуване. Купихме много хубава Алфа 156 за едно приятелче. :D
            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

вчера играх мач... и сега всичко ме боли ахаха тва е оплакванетоднес, на пук на болката, съм в страхотно настроение, а сега дори слушам любомата си група Manowar и съм на 7-мото небе ахах

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
              ex:Opel Kadett 1.3
              ex:Fiat 125p
              ex:Москвич 412

Коментар

deadairplane написа:
                dudulia написа:
                Не знам дали е за хвалене или за оплакване,но на 7 май напускам форума за няколко месеца.Днес си купих билет и заминавам за САЩ.
                В САЩ нямат ли нет Чувам че те го били измислили
                Има нет,ама няма време ,както няма и коли с нашата марка. До сега не съм срещал алфа,ланчиа или фиат.Само едно старо пежо бях видял.
                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Най-накрая оправих климатика на колата - сега бачка без грешка (пък и няма как да не работи след като се оръсих сума пари). Лошото е, че няма време да го тествам, защото, както се очертава, пак ще работя без почивка. А след като смених датчика за температурата на двигателя и едни маркучета по него, последно ми даде около 4.8 смесен разход. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
                  Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                    Най-накрая оправих климатика на колата - сега бачка без грешка (пък и няма как да не работи след като се оръсих сума пари). Лошото е, че няма време да го тествам, защото, както се очертава, пак ще работя без почивка. А след като смених датчика за температурата на двигателя и едни маркучета по него, последно ми даде около 4.8 смесен разход. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
                    Аааа много е, моята ми дава 3.2
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Оплакване: днес ме удариха за пореден пътОплакване: проблемът се оказа по-сериозен отколкото изглеждаше при първоначалния огледОплакване: нямах време да викам КАТ, щото замествам половината фирма и бързах да стигна на работаОплакване: идиотът, който ме удари, обеща да даде парите, които ще ми струва ремонтът, но сега се оказва, че е безработен и не се знае кога въобще ще може да се разплати за щетите, които ми причини; т.е. трябва да си ги извадя от жоба, щото вече не важа пред застрахователитеОплакване: имам му всички данни (почти де, толкова се шашнах сутринта, че забравих да му запиша номера на колата, но иначе имам адрес, телефони, ЕГН и т.н.) - но това с нищо не ми помага в случая, след като не мога да си взема паритеОплакване: заради цялата тая глупост сега съм пешеходец, надявам се не за дългоОплакване: днес нямам абсолютно нищо хубаво, с което да се похваля гемиите са ми потънали от всякъде.... Оплакване: на всичкото отгоре всеки се опитва мен да изкара виновна само защото съм жена....всеки ми казва "ми ти рязко си спряла" при положение, че си чаках кротко на светофара и онзи ме удари ИДВА МИ ДА СЕ ГРЪМНА ДНЕС не’ам повече нерви просто
                      Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Коментар

Не зная да ли тук е мястото за това което ще напиша и за това предварително се извинявамПреди 7 дни си купих FIAT BRAVO 1.6 16v 103магаренца произведена 1997г. :DНадявам се да се окаже сполучлива придобивка имайки предвид, че слизам от немска машина. Возията на тази кола се оказва все едно съм се качил в лодка, което е странно за сравнително малките и размери. Има малко проблем-чета за отстраняване но се надявам да получа подкрепата на всички колеги от форумът.Благодаря предварително на всички. :D

Коментар

heraldita написа:
                          Оплакване: днес ме удариха за пореден пътОплакване: проблемът се оказа по-сериозен отколкото изглеждаше при първоначалния огледОплакване: нямах време да викам КАТ, щото замествам половината фирма и бързах да стигна на работаОплакване: идиотът, който ме удари, обеща да даде парите, които ще ми струва ремонтът, но сега се оказва, че е безработен и не се знае кога въобще ще може да се разплати за щетите, които ми причини; т.е. трябва да си ги извадя от жоба, щото вече не важа пред застрахователитеОплакване: имам му всички данни (почти де, толкова се шашнах сутринта, че забравих да му запиша номера на колата, но иначе имам адрес, телефони, ЕГН и т.н.) - но това с нищо не ми помага в случая, след като не мога да си взема паритеОплакване: заради цялата тая глупост сега съм пешеходец, надявам се не за дългоОплакване: днес нямам абсолютно нищо хубаво, с което да се похваля гемиите са ми потънали от всякъде.... Оплакване: на всичкото отгоре всеки се опитва мен да изкара виновна само защото съм жена....всеки ми казва "ми ти рязко си спряла" при положение, че си чаках кротко на светофара и онзи ме удари ИДВА МИ ДА СЕ ГРЪМНА ДНЕС не’ам повече нерви просто
                          Лоша работа! Иначе, след като те е ударил отзад, няма значение как си спряла. Той е длъжен да държи токова разстояние, колкото мисли, че ще му е ДОСТАТЪЧНО, за да спре. Смятам, че лошо си направила, след като не си викнала КАТ. Ако ще те успокоя, и аз съм пешаходец от вчера. Продадох куклата ми на една кака. Засега ще изчакам с нова кукла. На уноверситет, на работа, при жената... все с рейса. Ама какво да се прави.
                          NOW: ???
                          Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                          Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

cro написа:
                            Не зная да ли тук е мястото за това което ще напиша и за това предварително се извинявамПреди 7 дни си купих FIAT BRAVO 1.6 16v 103магаренца произведена 1997г. :DНадявам се да се окаже сполучлива придобивка имайки предвид, че слизам от немска машина. Возията на тази кола се оказва все едно съм се качил в лодка, което е странно за сравнително малките и размери. Има малко проблем-чета за отстраняване но се надявам да получа подкрепата на всички колеги от форумът.Благодаря предварително на всички. :D
                            Добре дошъл в отбора, колега! Само безаварийни километри ти пожелавам и да се радваш на симпатягата!

Коментар

style34 написа:
                              ele написа:
                              Аааа много е, моята ми дава 3.2
                              Моята дава 0.00 като я бутам, малко зор по нагорнищата.... ама пък разходът оправдава усилията.Похвалвам се: климатикът още работи.
                              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Иииииииии - да се изфукам аз , че не се стърпявам - Живка вече е с новите пантофки - малиии! И да се оплача - гадни смешни мишелини! Дано да мога по-бързо да си взема любимите ми пирелита, че със старите се налага да се разделя!
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X