За днеска дозата я имам ако има нещо ше пиша ЛС
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
deadairplane
-
deadairplane написа:dudulia написа:Не знам дали е за хвалене или за оплакване,но на 7 май напускам форума за няколко месеца.Днес си купих билет и заминавам за САЩ.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Най-накрая оправих климатика на колата - сега бачка без грешка (пък и няма как да не работи след като се оръсих сума пари). Лошото е, че няма време да го тествам, защото, както се очертава, пак ще работя без почивка. А след като смених датчика за температурата на двигателя и едни маркучета по него, последно ми даде около 4.8 смесен разход. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Най-накрая оправих климатика на колата - сега бачка без грешка (пък и няма как да не работи след като се оръсих сума пари). Лошото е, че няма време да го тествам, защото, както се очертава, пак ще работя без почивка. А след като смених датчика за температурата на двигателя и едни маркучета по него, последно ми даде около 4.8 смесен разход. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Оплакване: днес ме удариха за пореден пътОплакване: проблемът се оказа по-сериозен отколкото изглеждаше при първоначалния огледОплакване: нямах време да викам КАТ, щото замествам половината фирма и бързах да стигна на работаОплакване: идиотът, който ме удари, обеща да даде парите, които ще ми струва ремонтът, но сега се оказва, че е безработен и не се знае кога въобще ще може да се разплати за щетите, които ми причини; т.е. трябва да си ги извадя от жоба, щото вече не важа пред застрахователитеОплакване: имам му всички данни (почти де, толкова се шашнах сутринта, че забравих да му запиша номера на колата, но иначе имам адрес, телефони, ЕГН и т.н.) - но това с нищо не ми помага в случая, след като не мога да си взема паритеОплакване: заради цялата тая глупост сега съм пешеходец, надявам се не за дългоОплакване: днес нямам абсолютно нищо хубаво, с което да се похваля гемиите са ми потънали от всякъде.... Оплакване: на всичкото отгоре всеки се опитва мен да изкара виновна само защото съм жена....всеки ми казва "ми ти рязко си спряла" при положение, че си чаках кротко на светофара и онзи ме удари ИДВА МИ ДА СЕ ГРЪМНА ДНЕС не’ам повече нерви простоPunto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ
Коментар
-
Не зная да ли тук е мястото за това което ще напиша и за това предварително се извинявамПреди 7 дни си купих FIAT BRAVO 1.6 16v 103магаренца произведена 1997г. :DНадявам се да се окаже сполучлива придобивка имайки предвид, че слизам от немска машина. Возията на тази кола се оказва все едно съм се качил в лодка, което е странно за сравнително малките и размери. Има малко проблем-чета за отстраняване но се надявам да получа подкрепата на всички колеги от форумът.Благодаря предварително на всички. :D
Коментар
-
heraldita написа:Оплакване: днес ме удариха за пореден пътОплакване: проблемът се оказа по-сериозен отколкото изглеждаше при първоначалния огледОплакване: нямах време да викам КАТ, щото замествам половината фирма и бързах да стигна на работаОплакване: идиотът, който ме удари, обеща да даде парите, които ще ми струва ремонтът, но сега се оказва, че е безработен и не се знае кога въобще ще може да се разплати за щетите, които ми причини; т.е. трябва да си ги извадя от жоба, щото вече не важа пред застрахователитеОплакване: имам му всички данни (почти де, толкова се шашнах сутринта, че забравих да му запиша номера на колата, но иначе имам адрес, телефони, ЕГН и т.н.) - но това с нищо не ми помага в случая, след като не мога да си взема паритеОплакване: заради цялата тая глупост сега съм пешеходец, надявам се не за дългоОплакване: днес нямам абсолютно нищо хубаво, с което да се похваля гемиите са ми потънали от всякъде.... Оплакване: на всичкото отгоре всеки се опитва мен да изкара виновна само защото съм жена....всеки ми казва "ми ти рязко си спряла" при положение, че си чаках кротко на светофара и онзи ме удари ИДВА МИ ДА СЕ ГРЪМНА ДНЕС не’ам повече нерви простоNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
cro написа:Не зная да ли тук е мястото за това което ще напиша и за това предварително се извинявамПреди 7 дни си купих FIAT BRAVO 1.6 16v 103магаренца произведена 1997г. :DНадявам се да се окаже сполучлива придобивка имайки предвид, че слизам от немска машина. Возията на тази кола се оказва все едно съм се качил в лодка, което е странно за сравнително малките и размери. Има малко проблем-чета за отстраняване но се надявам да получа подкрепата на всички колеги от форумът.Благодаря предварително на всички. :D
Коментар
-
style34 написа:ele написа:Най-накрая оправих климатика на колата - сега бачка без грешка (пък и няма как да не работи след като се оръсих сума пари). Лошото е, че няма време да го тествам, защото, както се очертава, пак ще работя без почивка. А след като смених датчика за температурата на двигателя и едни маркучета по него, последно ми даде около 4.8 смесен разход. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар