Да се оплача: Днес след 2 години вярна служба фиатката за първи път ме остави на пътя - скъсах жилото на съединителя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
nai7 написа:Да се похваля и аз че то не остана много за хвалене.Жив съм след силен удър със ток шибнаха ме 20,000 волта лекарите се чудят как все още съм жив но явно съм имал много здраво сърце.А сега да се оплача пораженията не са много но са доста дълбоки на двете ръце и единия крак и най вероятно ще се сбогувам със 2 пръста на десния крак,възстановяването ще трае 5 месеца лятото отива по дяволите.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:nai7 написа:Да се похваля и аз че то не остана много за хвалене.Жив съм след силен удър със ток шибнаха ме 20,000 волта лекарите се чудят как все още съм жив но явно съм имал много здраво сърце.А сега да се оплача пораженията не са много но са доста дълбоки на двете ръце и единия крак и най вероятно ще се сбогувам със 2 пръста на десния крак,възстановяването ще трае 5 месеца лятото отива по дяволите.
Коментар
-
nai7 написа:Бях 20 дена във болницата и през времето което бях там разбрах едно че нямаш ли пари умираш по точно те уставят да умрешThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:nai7 написа:Бях 20 дена във болницата и през времето което бях там разбрах едно че нямаш ли пари умираш по точно те уставят да умреш
Коментар
-
nai7 написа:Да се похваля и аз че то не остана много за хвалене.Жив съм след силен удър със ток шибнаха ме 20,000 волта лекарите се чудят как все още съм жив но явно съм имал много здраво сърце.А сега да се оплача пораженията не са много но са доста дълбоки на двете ръце и единия крак и най вероятно ще се сбогувам със 2 пръста на десния крак,възстановяването ще трае 5 месеца лятото отива по дяволите.
Коментар
-
peho написа:nai7 написа:Да се похваля и аз че то не остана много за хвалене.Жив съм след силен удър със ток шибнаха ме 20,000 волта лекарите се чудят как все още съм жив но явно съм имал много здраво сърце.А сега да се оплача пораженията не са много но са доста дълбоки на двете ръце и единия крак и най вероятно ще се сбогувам със 2 пръста на десния крак,възстановяването ще трае 5 месеца лятото отива по дяволите.
Коментар
-
peho написа:Скорошно оздравяване ти желая. А не е ли твърде скоро, за да си вадят заключение докторите, че няма да се оправят пръстите ти? Просто ми се иска да се възтановиш напълно, заради това така питам.
Коментар
-
nai7 написа:peho написа:Скорошно оздравяване ти желая. А не е ли твърде скоро, за да си вадят заключение докторите, че няма да се оправят пръстите ти? Просто ми се иска да се възтановиш напълно, заради това така питам.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:nai7 написа:peho написа:Скорошно оздравяване ти желая. А не е ли твърде скоро, за да си вадят заключение докторите, че няма да се оправят пръстите ти? Просто ми се иска да се възтановиш напълно, заради това така питам.
Коментар
-
cls618 написа:Колеги колко може да се продаде фиат браво 1.9 JTD SX 105 и има ли смисъл. Иска ми се по голяма кола Yellow_Flash_Colorz_PDT_20 . Като знаете колко вървят колите напоследък....Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
cls618 написа:Колеги колко може да се продаде фиат браво 1.9 JTD SX 105 и има ли смисъл. Иска ми се по голяма кола Yellow_Flash_Colorz_PDT_20 . Като знаете колко вървят колите напоследък....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар