вземи хапове волтарен ретард 100 от опит зна действат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ogi28b написа:Преди малко така жестоко ми се схвана кръста, че направо видях звезди посред бял ден. И то не като съм вдигал нещо, а просто така, както си стоях, и да вдигна капака на едно Браво, и като ме секна.... едвам се изправих. Кво да права, едвам се движа?NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
iceflame написа:Да се оплача: един месец ще карам с акт, защото съм гъзар и си карам с халогени....Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
iceflame написа:Да се оплача: един месец ще карам с акт, защото съм гъзар и си карам с халогени....NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Да се оплача -натрошихаме от бой с яйца и ме ужили пчела кофти ама факт!Да се похваля почнах да си сънувам новата кола(до края на май трябва да е в гаража ми) но не с мотора който искахnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Явор Митев
Да се оплача..... тежа вече 184 килограма, изядох последните дни приблизително пет големи козунака, четири от които парещи.... Да се похваля..... с последните сухи остатъци козунак, жена ми направи невероятен сладкиш с локум, сметана и бисквити.Друго да се оплача - след Великден, ми останаха здрави само двете яйца.....голям бой ядох. И отпред и отзад....
Коментар
-
fihi
Хваля се: След малко отивам да си взема двете принцеси от Шейново.Оплакване: Още не съм гушкал Калинчето. Хвалба: Днес най-накрая ще я гушна.
Коментар
-
fihi написа:Хваля се: След малко отивам да си взема двете принцеси от Шейново.Оплакване: Още не съм гушкал Калинчето. Хвалба: Днес най-накрая ще я гушна."Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
Да се похваля и аз че то не остана много за хвалене.Жив съм след силен удър със ток шибнаха ме 20,000 волта лекарите се чудят как все още съм жив но явно съм имал много здраво сърце.А сега да се оплача пораженията не са много но са доста дълбоки на двете ръце и единия крак и най вероятно ще се сбогувам със 2 пръста на десния крак,възстановяването ще трае 5 месеца лятото отива по дяволите.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар