Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване: Изпита мина много зле... според мен поне.. мамка му и гърлото още ме боли

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
    ex:Opel Kadett 1.3
    ex:Fiat 125p
    ex:Москвич 412

Коментар

Хваля се. Днес ходих да ми изпрявят джантите. Голяма разлика има сега. Купих си и някакви си тасове от пазара. Измих си колата. Доволна съм от себе си днеска. И оплакване - исках да си регулирам предния мост, но ще стане чак за вторник. Най добрия майстор в Русе работи със записване!!!

Коментар

Да се похваля - Сложих ксенон на дългите.Да се оплача - Единият баласт не работеше, та се наложи да купувам нов.

Коментар

Оплакване : Блъснах куче и бронята ми е нацепена и теа пусти решетки по нея пак паднаха. Аман вече, набиеш спирачки-падат.
          Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

хвалба:Имаме нова "италианка" в семейството.Баща ми си купи Ланчия Каппа 2,4 жтд.Няма друга такава кола просто!!!!!!!!!!
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

ето какво ще ми лъщи лятото Борбет тайп А, 15", 7J, 195-50 гуметает30, по-навън седят, полиран борд, на слънцето е уникално, мен много ме радват
              Прикачени файлове
              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
              e30 forever!

Коментар

Да се оплача- в събота имахме концерт и май не мина много добре.След него имаше коктейл,който е платил Андрей Арнаудов -водещият на Мюзик айдъл и за пореден път наблюдавах как българинът се блъска за манджа на аванта,ужас!Водещ на концерта беше Димитър Павлов и много ми се искаше да го заговоря из коридорите,щот е потребител в нашия форум,но така и не посмях.Яд ме е!Хвалба- след концерта пак ходихме на кръчма и си изкарахме весело.
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

ейй не се спря
                  фиатче Браво 2.0

Коментар

Нали? Така трябва,купон до дупка!Още малко,че после ще има гъъъърч...
                    Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                      Да се оплача- в събота имахме концерт и май не мина много добре.След него имаше коктейл,който е платил Андрей Арнаудов -водещият на Мюзик айдъл и за пореден път наблюдавах как българинът се блъска за манджа на аванта,ужас!Водещ на концерта беше Димитър Павлов и много ми се искаше да го заговоря из коридорите,щот е потребител в нашия форум,но така и не посмях.Яд ме е!Хвалба- след концерта пак ходихме на кръчма и си изкарахме весело.
                      Оплакване - докато четях поста ти отново си спомних неразрешимата дилема кой ми е по-противен Иван или Андрей. А ти защо ходиш на тези коктейли, като знаеш, че там ще гледаш "как българинът се блъска за манджа на аванта", или просто искаше да се похвалиш, че си ходила на коктейл?
                      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Такаааа,по-противен ти е най-вероятно Андрей,щот няма такава лигня.Колкото до коктейла - концертът беше в памет на проф.Васил Арнаудов,един от най-добрите хорови диригенти в България,чийто син е въпросният Андрей.Наемът на зала "България",където пяхме,и коктейлът след това,които е платил Андрей,е явно някакъв вид благодарост към хората,които са почели паметта на баща му,мисля,че беше редно да остана,най-малкото от уважение.Ако те вълнува какво съм консумирала - изпила съм 2 чаши нат.сок.В случая се хваля с участието си в концерта,а не с коктейла.А се хваля,защото нашата диригентка е била най-добрата му студентка и за нея беше жизненоважно да участваме.Не знам дали си въобразявам,но като че ли усетих нотка на заяждане в поста ти.Права ли съм?
                        Ванга

Коментар

Ванката / fihi / има най-шантавата жена на света....ама аз за туй си я тача... По няколко пъти на ден го питам как е жена му, роди ли вече...а наща ходи да се напъва по разни концерти, търчи по коридори и си пиива сокчета...Смела жена...ЕВАЛА!!!Оплакване....- вися кат идиот на едно пристанище, ветъро ме вее, текат ми сополите кат на щерка ми, умиргам от студ, ама...ко да праиш. Поне нет има

Коментар

Irka_fihi написа:
                            ...
                            Знам кой е баща му и в тази връзка, че случайни неща няма, ако ме разбираш. И не - не се заяждам, чудех се след като си се сблъсквала с феномена ядене на аванта "за пореден път" защо ходиш по такива мероприятия? That’s all. Не че аз съм длъжен да давам обяснения де, ама да не стават недоразумения.
                            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Не зная за хвалене или за оплакване е - платих си данъка за Бравата :D.157,32 за 2009г.26,22 за миналата + 4,29 лихви някакви = Общо 187,83.Направо си ме обраха.
                              Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Да се оплача! Продали са Бравото ХГТ, което исках да взема на лизинг, даже човекът ме запозна и с всички условия! И съм много разочарован, защото си беше наистина ОФЕРТА! Даже бях готов да дам моята бангия за жълти стотинки, както е в чудесно състояние, НО... Няма мен да чакат, я... Както обичам да казвам - другия път... Въпреки това продължавам да си продавам колица, понеже ми трябват спешно парички. Иначе дано новият собтсвеник е от нашия форум или да се регистрира и само безаварийно, макар да му завиждам... Беше наистина кукла... Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Чак ми идваше да се разрева, толкова яд за една пуста кола никога не ме е било...
                                NOW: ???
                                Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                                Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Working...
                                X