Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да, в 8ма сграда съм. Иначе в ОК съм 519 блок. А за срещите съм с 2 ръце!

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

От днес си имам нов лаптоп От 15 инча слизам на 13 но така ще ми е по лек за носене

Коментар

sugarboy написа:
        Irka_fihi написа:
        Оплаквам се - и тази вечер няма "Забранена любов"...
        Ама много лошо ни прецакват с този Вип Брадър - не си спазват програмата, а аз всяка вечер се приспивам с този сериал, даже според него сме си направили и графика за къпането и приспиването на бебето :D
        Мръсници мръсни!Точа се всяка вечер,седя и го чакам и накрая...от трите - най-дългото! П.П.И вие ли сте с бебешор?Абе,много плодовити тез фиатаджии...
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

BolgAryan написа:
          Да, в 8ма сграда съм. Иначе в ОК съм 519 блок. А за срещите съм с 2 ръце!
          Аааа,Иван често работи в 8-ма,само че в петъците.Айде да се видим някой път,къде се намира тоз 519?Някъде долу до Търговския ли?
          Ванга

Коментар

Да се похваля - смяна масло, маслен и въздушен филтър, и на климатика филтъра + доливане на антифриз = 115лв и то в Ауто италия. Да се оплача - "разцъфтял" ми се е синузита и алергията и съм много зле...

Коментар

BolgAryan написа:
              Колега, не съм бил аз. От 9 без нещо сутринта колата ми е закотвена в един от подземните паркинги на бизнес парка и не е мърдала. Или... поне така се надявам , но аз със сигурност не съм А ти, кой блок си? Има не малко форумци от Обединеното Кралство, но до сега май нито един не съм засичал
              Аре бе, нещо начи съм се обръкал. Колата беше с номер 9696 мисля. Виждал съм я паркирана точно пред блока зад спирката на Търговския. Ама сега зацепих кой колега от форума беше . Извинявам се за невежеството. Иначе аз съм в ОК2 - 42 блок. Високите с оранжеви покриви. Точно при Доверие.Иначе аз два пъти се снимах в Забранена любов. Сега бях в 74 или не знам коя беше, ама се виждах вгръб, гаджето се виждаше постоянно. Сега съм в 85-6 май беше. Яка серия се получи, тази с катастрофата на колата, ако сте гледали анонса преди да подновят сериите. В нея съм с оранжево яке и се мляскам с любимата, така ни казаха, така правихме! ахахахаха Повече няма да издавам от момента, в който бяхме част. Няма да е интересно. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
              NOW: ???
              Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
              Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Да се оплача: днес бая се въртях в Пловдив докато разбера от къде се излиза за София. :D

Коментар

Точно това си говорехме с Иван скоро,че като го дават този филм,особено сцените в кафето,аз не гледам какво става с главните герои,а отстрани статистите,щото ми е интересно как се правят,че си говорят и тем подобни.Аз съм се снимала като статист в един филм с Кристоф Ламбер и в една кръчма един час ни караха да се чукваме за "наздраве" с халби бира и да си говорим на висок глас.Малко досадно става в един момент.Това е и хвалба и оплакване едновременно.
                  Ванга

Коментар

Оплакване: Адски много ме боли гърлото... чак не мога да спяА това незнам как да го квалифицирам - Утре съм на предварителен изпит по математика. Стискайте палци Yellow_Flash_Colorz_PDT_50 Yellow_Flash_Colorz_PDT_50 Yellow_Flash_Colorz_PDT_50

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
                    ex:Opel Kadett 1.3
                    ex:Fiat 125p
                    ex:Москвич 412

Коментар

Lestat написа:
                      Оплакване: Адски много ме боли гърлото... чак не мога да спя...
                      Опитай да разтвориш няколко лукчета против кашлица в кока-кола на слаб котлон и си го пиеш като чайче Много помага и за кашлица

Коментар

Батка, едно лечебно нещо ще ти дам. В една чаша слагаш медец и върху него сипваш сода бикарбонат. И започваш да го разбъркваш, докато стане гъсто. Долу горе трябва да бъде колкото една чаена лъжица. И започваш да го смучеш, до колкото е възможно. Има гаден вкус, но помага. Направи го сега, преди да си легнеш и утре сутринта. Аз така бях няколко дни и го направих това преди да си легна и след като стана и имаше ефект. Иначе с чайче и мед също се оправя.

Коментар

Ти май та*ак си правиш ... знам кво става по принцип с ментол и кола... Не вярвам

Коментар

svetkos_ написа:
                            Батка, едно лечебно нещо ще ти дам. В една чаша слагаш медец и върху него сипваш сода бикарбонат. И започваш да го разбъркваш, докато стане гъсто. Долу горе трябва да бъде колкото една чаена лъжица. И започваш да го смучеш, до колкото е възможно. Има гаден вкус, но помага. Направи го сега, преди да си легнеш и утре сутринта. Аз така бях няколко дни и го направих това преди да си легна и след като стана и имаше ефект. Иначе с чайче и мед също се оправя.
                            Мерси и на двамата ... особенно на тебе Дано съм като нов утре за изпита..

Коментар

Оплаквам се: И аз съм болен с температура и утре съм на предварителен изпит по БЕЛ!Хвалба: Единствената ми хвалба е че не съм харчил и една стотинка за 2 дни освен за лекарства и данък на колата!

Коментар

coolboby написа:
                                Оплаквам се: И аз съм болен с температура и утре съм на предварителен изпит по БЕЛ!Хвалба: Единствената ми хвалба е че не съм харчил и една стотинка за 2 дни освен за лекарства и данък на колата!
                                Ами за да имаш температура, значи имаш някакво възпаление. Нормално това е гърлото. Погрижи се за него. Не съм лекар, ама... Пробвай същото. Иначе мен баща ми ми препоръча Тримезол, взимало се с рецепта, пих такова нещо вечерта и на сутринта усетих голямо подобрение.

Коментар

Working...
                                X