Да, в 8ма сграда съм. Иначе в ОК съм 519 блок. А за срещите съм с 2 ръце!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sugarboy написа:Irka_fihi написа:Оплаквам се - и тази вечер няма "Забранена любов"..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
BolgAryan написа:Колега, не съм бил аз. От 9 без нещо сутринта колата ми е закотвена в един от подземните паркинги на бизнес парка и не е мърдала. Или... поне така се надявам , но аз със сигурност не съм А ти, кой блок си? Има не малко форумци от Обединеното Кралство, но до сега май нито един не съм засичалNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Точно това си говорехме с Иван скоро,че като го дават този филм,особено сцените в кафето,аз не гледам какво става с главните герои,а отстрани статистите,щото ми е интересно как се правят,че си говорят и тем подобни.Аз съм се снимала като статист в един филм с Кристоф Ламбер и в една кръчма един час ни караха да се чукваме за "наздраве" с халби бира и да си говорим на висок глас.Малко досадно става в един момент.Това е и хвалба и оплакване едновременно."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Оплакване: Адски много ме боли гърлото... чак не мога да спяА това незнам как да го квалифицирам - Утре съм на предварителен изпит по математика. Стискайте палци Yellow_Flash_Colorz_PDT_50 Yellow_Flash_Colorz_PDT_50 Yellow_Flash_Colorz_PDT_50
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
Батка, едно лечебно нещо ще ти дам. В една чаша слагаш медец и върху него сипваш сода бикарбонат. И започваш да го разбъркваш, докато стане гъсто. Долу горе трябва да бъде колкото една чаена лъжица. И започваш да го смучеш, до колкото е възможно. Има гаден вкус, но помага. Направи го сега, преди да си легнеш и утре сутринта. Аз така бях няколко дни и го направих това преди да си легна и след като стана и имаше ефект. Иначе с чайче и мед също се оправя.NOW: ???
Коментар
-
svetkos_ написа:Батка, едно лечебно нещо ще ти дам. В една чаша слагаш медец и върху него сипваш сода бикарбонат. И започваш да го разбъркваш, докато стане гъсто. Долу горе трябва да бъде колкото една чаена лъжица. И започваш да го смучеш, до колкото е възможно. Има гаден вкус, но помага. Направи го сега, преди да си легнеш и утре сутринта. Аз така бях няколко дни и го направих това преди да си легна и след като стана и имаше ефект. Иначе с чайче и мед също се оправя.
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
coolboby написа:Оплаквам се: И аз съм болен с температура и утре съм на предварителен изпит по БЕЛ!Хвалба: Единствената ми хвалба е че не съм харчил и една стотинка за 2 дни освен за лекарства и данък на колата!NOW: ???
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар