///// написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
fihi
Хваля се: таз’ "част" току-що ми направи салатка и сега си пия ракийката с кеф, макар и изморен от продължителния ден.
Коментар
-
fihi написа:Хваля се: таз’ "част" току-що ми направи салатка и сега си пия ракийката с кеф, макар и изморен от продължителния ден.
Коментар
-
Inessita написа:Irka_fihi написа:Оплаквам се - и тази вечер няма "Забранена любов"... Хваля се - накупих си сума ти видове сладки и сега ги гнетя пред телевизора."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Оплаквам се - и тази вечер няма "Забранена любов"...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Хваля се! 1. Днес получих солидна финансова инжекция - клиент си плати.2. На съпругата и предложиха постоянен договор в Райфайзен, че беше на срок за изпитване досега. Едва ли не първите добри новини тази година, след всички болести на деца и възрастни роднини...10 -ти април се очертава хубав ден за българската демокрация. :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Хваля се! 1. Днес получих солидна финансова инжекция - клиент си плати.2. На съпругата и предложиха постоянен договор в Райфайзен, че беше на срок за изпитване досега. Едва ли не първите добри новини тази година, след всички болести на деца и възрастни роднини...10 -ти април се очертава хубав ден за българската демокрация. :Dфиатче Браво 2.0
Коментар
-
BolgAryan написа:Оплаквам се: изведнъж нещо ми стана и не мога да паркирам успоредно Независимо дали паркирам на място за 2 коли или пък е по малко дори и от моята - винаги опирам задната гума. И така вече 2-3 седмици подред. Какво стана - не знам.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Колега, не съм бил аз. От 9 без нещо сутринта колата ми е закотвена в един от подземните паркинги на бизнес парка и не е мърдала. Или... поне така се надявам , но аз със сигурност не съм А ти, кой блок си? Има не малко форумци от Обединеното Кралство, но до сега май нито един не съм засичал
Коментар
-
A така,’сичко ша си кажете... Ако някой го интересува,ние с Фихи сме в 405 блок,който е на майната си,има една каса за плащане на разни сметки,та ние сме до нея.Вие сигурно сте някъде по-надолу.Скоро се запознахме с колегата Колев -той пък е в блока над нас,ама ще ви излъжа кой номер беше.Фихи предлагаше да си правим срещи в Ориндж Каунти (ние пък така му викаме).А днес е цял ден почти в Бизнес парка,колега Bolg Aryan,ти да не работиш там?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар