Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се похваля сложих летните гуми - FireStone Energy Saver Оплакване - Трябва да записвам час за смяна на масло.

Коментар

И аз да се похваля с нови галоши - Michelin MXT. Не съм сигурен колко ще са добри тези гуми,но като се има предвид средната цена на която ги придобих,мисля че офертата е доста добра.Все пак Michelin си е Michelin :D
      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Така като говорим за гуми!Оплаквам се!Сложих си летните гуми. Това им е втори сезон! Натисна ли малко по-сериозно педала на спирачката и оная ти ми кола тръгва на шейна! Колата ми е без АБСЕто и гумите Kumho KU25

Коментар

Оплаквам се: Като не върви - не върви. Изтърва ми амортисьор, жена ми установи, че разширителната зона на инфрачервеният ни вграден плот ( в гаранция) не работи ( изтръпвам при мисълта за демонтажа му и разнасянето му по сервизи и тем подобни битовизми ) и като капак на всичко и пералнята ни протече. Всичко това се случи в рамките на половин час след края на гадния ми работен ден...Загасям лампата и си лягам. ЛЕКА НОЩПС: Котлона е Горение, пералнята е Аристон...амортисьора - ще видим. АААААААААА искам да свърши този ден. Лягам си. Утре ще мисля.
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

за макроикономика?

някой има ли нещо за макроикономиката?трябва ми спешно.
            FIAT Bravo 1.4 12v

Коментар

микрото е по-интересно..Много хубаво време... много жени много нещо,
              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
              e30 forever!

Коментар

да ама ми трябва другото
                FIAT Bravo 1.4 12v

Коментар

Абе как може тая т.нар. "певица" Мария да казва на децата че не могат да пеят ?!?

Коментар

ogi28b написа:
                    Абе как може тая т.нар. "певица" Мария да казва на децата че не могат да пеят ?!?
                    По този начин иска да им каже, че и подражават повече от успешно.

Коментар

Да се похваля...днес направихме Прощъпулник на бебето. Докосна портфела ми, пипа го, пипа го...и накрая грабна макарата и хукна.... Жена ми отсече, че ще става дизайнерка. Аз пък се надявам да не стане някоя шивачка, макар че ако си има цехове пръснати из цялата страна, няма да е лошо... Еййй....бързо минава времето, колеги. Кат че ли оня ден беше, кога търчах кат идиот по пет пъти на ден в родилния дом.

Коментар

@Явор Митев,Аз пък още помня времето, когато търчеше кат идиот по пет пъти на ден да търсиш майка на бъдещата Еличка Да ви е жива и здрава!!!Аз да се похваля - днес предадох един проект, върху който работех от доста време.И да се оплача - парите за горния проект никой не знае кога ще ги видя

Коментар

Immortal написа:
                          @Явор Митев,......
                          ...аааа, "ши мъ извиняваш"...Светланка си ме намери, свали си ме и за половин година под обстрел ме заведе до олтара. Ценен кадър вика....

Коментар

Явор Митев написа:
                            Immortal написа:
                            @Явор Митев,......
                            ...аааа, "ши мъ извиняваш"...Светланка си ме намери, свали си ме и за половин година под обстрел ме заведе до олтара. Ценен кадър вика....
                            май май без бой си се дал
                            фиатче Браво 2.0

Коментар

Оплаквам се!С 39 градуса температура съм!Слагам си кърпи с оцет по челото, краката, рацете!С хиляди лекарства съм и неще да падне!Сега има напредък след като обличам мокра тениска!

Коментар

Айде да се похваля - смених най-важната част на колата, поради чести откази, сривове в системата и неправилно функциониране - оказа се дефектна и крива - върнах я на производителите! Мога да дам инструции за демонтажа на старата и дефектирала такава - илиза малко трудно и с шутове - става въпрос за жената!

Коментар

Working...
                                X