Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Inessita написа:
    SokOtPraskova написа:
    Катастрофирах преди 2 месеца и го размазах
    Приеми моите искрени съболезнования. Пожелавам ти скоро да си купиш нова кола (фиат).
    В краен случай Ферари
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Деева, нощес някой ми откъртил страничното огледало. Няма ли куршуми за тези вандали.А калта по улиците е просто...неповторима. Всички коли са вече в един цвят - идиотско кафяв.

Коментар

style34 написа:
        Inessita написа:
        SokOtPraskova написа:
        Катастрофирах преди 2 месеца и го размазах
        Приеми моите искрени съболезнования. Пожелавам ти скоро да си купиш нова кола (фиат).
        В краен случай Ферари
        А бе по-хубава от служебната няма Въпреки, че все повече фирми искат за подпишеш някакви безумни декларации, за да ползваш служебен автомобил. Например, при ПТП, дори застрахователя да покрие щетите напълно, служителя заплаща 5% от тях?! На мен понеже не ми се налага да ходя често някъде (2-3 пъти месечно, в София само), прецених че нямам нужда от служебна кола при тези малоумни условия.
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Да се похваля, че направих 100 мнения и вече карам Фиат.

Коментар

Да се оплача, от два дена пиша като ненормален "План за развитие на предприятието" до...2023г. Такъв ми го нахендриха квадратен, че още не знам откъде ми дойде! Май и през уикенда ще се пише, щото трябва да се предаде във вторник, пък съм само до средата
            Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

SokOtPraskova написа:
              style34 написа:
              Аз да се похваля. Акта, който ми написаха за неправилно паркиране, поради изчерпателното и обосновано възражение ли що ли ама е за 20 лева и без точки
              Голям да порастнеш, а възраженията ти да стават все по-големи.. :D Имам и аз с какво да се похваля този път...днес най-официално на тържествена церемония отново ще ви връчат служебна кола... :D Опел Астра 1.7D, тъмно синя - комби, гаражно-пенсионерски тип. :D А, се хваля защото ходя пеша от известно време, а живея на гадно място и все още не съм добре здравословно. :D
              Ауууу, верно ли?Кога ще ме повозиш? Понеделник ще ме закараш до работата, става ли
              BMW E90 320D
              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

ОПЛАКВАНЕ:Кръстникът ни вчера катастрофира. Колата (за късмет, старата му) е на пихтия. Най вероятно е заспал за секунди, защото изобщо няма спомен какво е станало. Помни че е карал по този път, после помни всичко след удара, но няма спомен за самия удар. За огромна радост се е отървал само с натъртвания и един шев на главата. Даже и в новините влезе: http://www.dianacable.net/index.php?...newsМежду другото, без да оправдавам кръстника, това кръстовище до скоро беше с обратно предимство. След като отвориха ГКПП Лесово смениха предимството, затова и честите катастрофи там. Тировете летят с колкото могат, а другият път (Ямбол-Средец-Бургас) е навсякъде другаде по дължината си главен и хората се бъркат. Верно че има знаци, но може и нещо повече да се направи - например легнал полицай на 50 м от кръстовището, както и на стоп линията.Иначе там често стават инциденти.КАРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО И НЕ КАРАЙТЕ УМОРЕНИ!!!

Коментар

Оплакване: На работа съм в събота.. Нещо средно между оплакване и хвалба: Новата ми служебна дизелова астра има повреден датчик и леко вдига температура, което е предпоставка винаги парното да духа на 8. Хубавото е, че карам по тениска, лошото - едва не ми разтопи обувките, а също така ми се смеят защото отварям прозореца докато парното ми вее косата и заради топката за тенис на теглича ме мислят за "Селяндурка", ама като ме погледнат по тениска всичко се разминава.... :D
                  Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
                    Оплакване: На работа съм в събота.. Нещо средно между оплакване и хвалба: Новата ми служебна дизелова астра има повреден датчик и леко вдига температура, което е предпоставка винаги парното да духа на 8. Хубавото е, че карам по тениска, лошото - едва не ми разтопи обувките, а също така ми се смеят защото отварям прозореца докато парното ми вее косата и заради топката за тенис на теглича ме мислят за "Селяндурка", ама като ме погледнат по тениска всичко се разминава.... :D
                    И аз съм на работа ама няма как Аз освен да се оплача от някой колежки друго не ми идва на акъл :D
                    now. BMW E39 523i '98 170hp
                    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

ОПЛАКВАНЕ:Малката ми дъщеричка трети ден е болна. Всички в къщи изредихме гаден тридневен грип, но при нея поради възрастта и, навярно....повече от трети ден. Най-гадното е, че не се тръшка и да реве, ами гледа тъжно с огромните си очи, цялата червена и с един поглед, вперен за помощ...като я гледам и направо ми се еб**а мам**та. Детето ти да е болно - това е едно от най-гадните неща.

Коментар

Оплакване-трябва да уча по математика.Хвалба-нема па.

Коментар

Хвалба: Събота е Преди 5 минути се събудих!!! За разлика от "Сокчето " не съм на работа
                          BMW E90 320D
                          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Оплакване:На път за Еврофутбола, настъпих една плюеща плочка и си улях крачолите.А на връщане се разминах с един галопиращ кон м/у блоковете Братята роми, както винаги ги пускат на воля да пасат, когато не са на работа по кофите
                            Ползвайте мигачи!
                            Sometimes I feel like screaming

Коментар

Хвалба:Днес си взех предпоследния изпит от сесията!!!
                              RIP Притежателка на горда Panda RIP
                              Bravo 1.2 16V

Коментар

Айде и аз да се оплача - снощи някой ми е пукнал предното стъкло в горния ъгъл откъм пътника Прилича всякаш е направено с въздушна пушка или камък . Лятото пък имах деруги от ключ по тавана , затова подозирам завистливите ми и отвратителни комшии Май няма с какво да се похваля
                                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Working...
                                X