Inessita написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
style34 написа:Inessita написа:SokOtPraskova написа:Катастрофирах преди 2 месеца и го размазах
Коментар
-
SokOtPraskova написа:style34 написа:Аз да се похваля. Акта, който ми написаха за неправилно паркиране, поради изчерпателното и обосновано възражение ли що ли ама е за 20 лева и без точкиBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
ОПЛАКВАНЕ:Кръстникът ни вчера катастрофира. Колата (за късмет, старата му) е на пихтия. Най вероятно е заспал за секунди, защото изобщо няма спомен какво е станало. Помни че е карал по този път, после помни всичко след удара, но няма спомен за самия удар. За огромна радост се е отървал само с натъртвания и един шев на главата. Даже и в новините влезе: http://www.dianacable.net/index.php?...newsМежду другото, без да оправдавам кръстника, това кръстовище до скоро беше с обратно предимство. След като отвориха ГКПП Лесово смениха предимството, затова и честите катастрофи там. Тировете летят с колкото могат, а другият път (Ямбол-Средец-Бургас) е навсякъде другаде по дължината си главен и хората се бъркат. Верно че има знаци, но може и нещо повече да се направи - например легнал полицай на 50 м от кръстовището, както и на стоп линията.Иначе там често стават инциденти.КАРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО И НЕ КАРАЙТЕ УМОРЕНИ!!!
Коментар
-
Оплакване: На работа съм в събота.. Нещо средно между оплакване и хвалба: Новата ми служебна дизелова астра има повреден датчик и леко вдига температура, което е предпоставка винаги парното да духа на 8. Хубавото е, че карам по тениска, лошото - едва не ми разтопи обувките, а също така ми се смеят защото отварям прозореца докато парното ми вее косата и заради топката за тенис на теглича ме мислят за "Селяндурка", ама като ме погледнат по тениска всичко се разминава.... :DEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Оплакване: На работа съм в събота.. Нещо средно между оплакване и хвалба: Новата ми служебна дизелова астра има повреден датчик и леко вдига температура, което е предпоставка винаги парното да духа на 8. Хубавото е, че карам по тениска, лошото - едва не ми разтопи обувките, а също така ми се смеят защото отварям прозореца докато парното ми вее косата и заради топката за тенис на теглича ме мислят за "Селяндурка", ама като ме погледнат по тениска всичко се разминава.... :Dnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Явор Митев
ОПЛАКВАНЕ:Малката ми дъщеричка трети ден е болна. Всички в къщи изредихме гаден тридневен грип, но при нея поради възрастта и, навярно....повече от трети ден. Най-гадното е, че не се тръшка и да реве, ами гледа тъжно с огромните си очи, цялата червена и с един поглед, вперен за помощ...като я гледам и направо ми се еб**а мам**та. Детето ти да е болно - това е едно от най-гадните неща.
Коментар
-
Айде и аз да се оплача - снощи някой ми е пукнал предното стъкло в горния ъгъл откъм пътника Прилича всякаш е направено с въздушна пушка или камък . Лятото пък имах деруги от ключ по тавана , затова подозирам завистливите ми и отвратителни комшии Май няма с какво да се похваляFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар