Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Sev написа:
    придържайте се към темата колеги
    Разбира се:Хваля се, че във форума има добри колеги, които мислят за прехраната на полицаите. Хваля се, че имаме търпеливи полицаи, които стоически изчакват две операции на банкомата за да си получат подкупа.Хваля се, че карам ФИАТ, те правят такива коли, че хич не усещаш как вместо с 50 км/ч караш с 95 км/ч. Ей на това му казвам аз кола
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
      Sev написа:
      придържайте се към темата колеги
      Хваля се, че карам ФИАТ, те правят такива коли, че хич не усещаш как вместо с 50 км/ч караш с 95 км/ч. Ей на това му казвам аз кола
      Съгласен съм! Вчера, без да усетя, залепих 120 на околовръстното, не знам дали има камери, дано да не са сложили още. Просто се унесох по една друга кола и когато погледнах в таблото - 120 km/h. А не ми е за първи път да не усещам скоростта, ако съм се залепил за някого . Ама трябва да се внимава, иначе си карам кротко.И, за да не излече, че спамя, да се оплача: Болен съм ** ** *** *******!!!!!!!!
      NOW: ???
      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Да се оплача: абее тия хора луди ли са!! Сума време обикалях да си търся обувки и никъде нищо хубаво! Съвсем се е побъркал света, къде отиде елегантната обувка? Само някакви смотани грозотии навсякъде.. Пфуууу..
        Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Искам мнооого да се оплача - аман от купони и банкети.След срещата на Цигов чарк, в понеделник, пътувахме за Габрово.На другия ден обратно за София.Водиха ме в Дома на хумора и сатирата - това е хвалба.Успяхме да се доберем навреме за репетиции - това също.В сряда - концерт- добре мина,след концерта - банкет.На другия ден- пак бенкет ,само че с колегите на Иван.Днес почиваме,утре на рожден ден... Няма ли край,питам аз???
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Ирка, все така да сте!! Да сте живи и здрави само
            Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Ирке, само така да се чува! Айде и аз да се похваля - струваше си всеки лев и всеки метър пробег да се видя с колегите и да направя тази снимка!
              Прикачени файлове

Коментар

ha ha

Оплакване: Поради някаква странна, олигофренска причина не мога да се логна във форума от домашното ми IP. Много странно, нали? Сигурен съм, че причината ще е много тъпа. Отвсякъде другаде успявам, то не че и сега не съм си вкъщи де Хвалба 1: Пука ми на шапката.Хвалба 2: Смешно ми е. Хвалба 3: Лягам си.Хвалба 4: Не сам :D
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Оплаквам се - Много ми се накарахте. И аз нарушавам скоростта, но не ми се е случвало да карам с 95 в нито един град. Аз всъщност бъах провокиран не от скоростта, а от факта, че не е нузхно да се гледат знаци, при условие че навсъакъде в населено мъасто разрешената скорост е 50 или по-малко. По крайречния в Ъамбол си карам с 40, там има такова ограничение, а много често има и КАТ, а още повече много често пресичат хора.Не ща да ставам нравоучител, но които ме познават отдавна и знаъат как караХ, да знаъат че от доста време карам супер спокойно.А 230 съм вдигал само 2 пъти през зхивота си.Хвалъа се - пием сега ракийка с един приятел и ни е кеф.Извинъавам се за грешките, но на този компъутър изобщо нъама латиница (не съм у нас) и ще обърна текста с конвертора, който кой знае как ще го конвертира.

Коментар

Да се оплача ква глупост направих днес...изявих се като майстор загубеняк...исках да сваля амортисьора за да му сменя тампона с лагера и развивам отгоре трите болта и отдолу двата и оп амортисиора пада между полуоската и кормилния накрайник и отдолу се подпира на носача и понеже амортисьора не се беше разпънал до край и няма мърдане нито нагоре нито надолу нито наляво нито надясно че кво направих ходих взех един майстор от един сервиз и той дойде и качи амортисьора обратно и му затегнах болтовете но после забелязах че пружината не е легнала в леглото си и хлопа като карам и сега ше ходя при Христо в Ямбол да ми я оправя
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

SokOtPraskova написа:
                      Да се оплача: абее тия хора луди ли са!! Сума време обикалях да си търся обувки и никъде нищо хубаво! Съвсем се е побъркал света, къде отиде елегантната обувка? Само някакви смотани грозотии навсякъде.. Пфуууу..
                      Да се похваля: днес цял ден правих шопинг.... купих си невероятен часовник, ризки, дрешки много съм доволен
                      BMW E90 320D
                      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Ейй,забравих да се похваля - онзи ден се возих в тролей 2 с проф.Владко Мурдаров ( приятеля на Евита ) И ми направи място един младеж,който отиваше на мач...жива да не бях!
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Хвалба - отивам на работа преди малко и гледам шефа ни взел нови столове, че и удобни, ама тая кожа (т’ва май оплакване :D )
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплакване-трябва да започвам с велигденското почистване Yellow_Flash_Colorz_PDT_32
                            "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                            не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

ОПЛАКВАНЕ! Пиша го с главни з/о трябва да хвърля пари на вятъра за ново дъно, старото изпуши в събота. Беше хубаво, е на годинки, но ми вършеше работа. Обиколих тук и там, на едно място ми казаха че ще се опитат да го ремонтират тъй като повредата е видима и има шанс, дали ще стане божа работа, ако не стане ще трябва да се бръкна за ново дъно. Вътре съм от всякъде с тази случка.
                              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                              Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

dzvqroto-qnisZ написа:
                                Оплакване-трябва да започвам с велигденското почистване Yellow_Flash_Colorz_PDT_32
                                За кое?
                                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Working...
                                X