heraldita написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Бе то тука всички са много спазващи правилата и прочеее...Никой не кара с превишена скорост, всички спазват правилника, мед и масло е въобще...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Колежке Ele и колега Immortal, благодаря Ви, че сте толкова стриктни и ме порицавате за допуснатото нарушение... не казвам, че не съм виновна, напротив, осъзнавам и признавам грешката си.... напълно сте прави и двамата, просто на вас не Ви се налага да наваксвате ежедневно изгубено по огромните задръствания време, за да се доберете навреме до работното си място примерно .... елате се поборете няколко месеца със софийския трафик и тогава раздавайте правосъдие и двамата.... отдалече е много лесно, знамPunto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ
Коментар
-
Спазвай ограниченията тогава. Знаеш ли каква е разликата да удариш някой с 50 и с 95? Разликата е 2х2х1.Аман от самозабравили се по пътя. Дори нямаш достойнството да си понесеш наказанието. че и недоволстваш, че много си им дала!!!! Evil or Very MadСпоред мен тези, които дават и взимат подкупи трябва да лежат в затвора
Коментар
-
Стига нападахте колежката. Да висиш по задръстванията 2 часа, пък после да видиш празна улица, как да не с еизкушиш... Случва се, въпроса е да е премерено. На някои места има наистина безумни ограничения на скоростта, защото просто нямали други знаци останали и ги сложили.Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
heraldita написа:Колежке Ele и колега Immortal, благодаря Ви, че сте толкова стриктни и ме порицавате за допуснатото нарушение... не казвам, че не съм виновна, напротив, осъзнавам и признавам грешката си.... напълно сте прави и двамата, просто на вас не Ви се налага да наваксвате ежедневно изгубено по огромните задръствания време, за да се доберете навреме до работното си място примерно .... елате се поборете няколко месеца със софийския трафик и тогава раздавайте правосъдие и двамата.... отдалече е много лесно, знамThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Immortal написа:Оплаквам се: Във форума има хора, които не знаят че НАВСЯКЪДЕ в населените места ограничението е 50 км/ч.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Ей, хора, спрете се бе. Всеки прави нарушения, но да превишиш ДВОЙНО разрешената скорост?И аз нямам талон в момента ( за превишена скорост и то на магистрала ), и аз карам по-бързо в града, но все пак в някакви разумни граници. И какво - ще карам и ще дам? Ами добре, това мислене остава да вземем всички да си приготвим по един кат дрехи с който да ни погребат, а?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Ей, хора, спрете се бе. Всеки прави нарушения, но да превишиш ДВОЙНО разрешената скорост?И аз нямам талон в момента ( за превишена скорост и то на магистрала ), и аз карам по-бързо в града, но все пак в някакви разумни граници. И какво - ще карам и ще дам? Ами добре, това мислене остава да вземем всички да си приготвим по един кат дрехи с който да ни погребат, а?Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ
Коментар
-
О, хора стига сте говорили глупости. Всичките тия приказки водят само и единствено до конфликт, който няма да донесе, нито добри емоции, нито поуки. Не дейте става съдници на чуждото шофиране, то НЕ зависи от Вас и е смешно да го очаквате. Вие сте отговорни само и единствено за собственото си поведение на пътя. Темата е за хвалби и оплаквания, а не да поучаваме кой как да кара - всеки сам си преценява. Стига сте издребнявали. Оплаквам се: 2 часа се опитвах да разговарям с 3ма италианци, без да знам езика... (добре, че испанския има близки думи) Накрая ми видяха фиата и ми казаха, че съм техен човек и ми подариха стек със студено капучино в кутийки. :DEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
heraldita написа:Във всеки случай не съм превишила умишлено скоростта и то ДВОЙНО ... просто отсечката беше абсолютно празна, аз бързах и сътветно съм прекалила с настъпването на газта ... дори не бях погледнала километража на колко, е преди да ме спратОплакване: този форум ще се окаже пълен със "светци" Хвалба: поне не се преструвам, че съм един от тях :D П.С. извинявам се предварително на всеки, който се почувства по някакъв начин засегнат от написаното по-горе :Dlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Да се похваля,намерих теглич за Мареата.Махнах му ръждата,сега грунд,после боя и накрая качване. След повторно ремонтиране на маншона на полуоската,маслото спря да тече,а и скоростите се мажат с ново масълцеBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Lane Staley написа:Абе хора, тез утре ще пуснат някой дето ще ви убие. Не сте ли наясно? Колко още случаи като Стависки трябва да има?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар