Похвалвам се - днес се пренесохме в ново-наетия офис.Оплаквам се - засега сме с два пластмасови стола, предстои купуване на 2 нормални стола с амортисьори и подлакътници, но няма да е тази седмица.Иначе останалите мебели са си ОК - две бюра, малка масичка, кожен фотьол за гости, етажерка... изглед към входа на новия МОЛ - клюкарско място (ще мога да бройкам гаджета през джама )
Ами честито! Щом имаш фотьойл за гости ще трябва да прескачам през обедната си почивка да бройкаме заедно гаджетата.А сега по темата - да се похваля: Преди малко синът ми /почти на 16 г./ излетя за Париж, а от там за Марсилия, където ще бъде 5 дни. Участва в някакъв фестивал с театрална ученическа трупа.Да се оплача: Една седмица жена ми няма да се трае вкъщи. Не, че на мен не ми е чоглаво...
Вчера имах работа в района на летището, и си рекох я да вляза да видя какво се предлага в show room-a на фиат и алфа. И да Ви кажа се влюбих в Alfa Mito 1.6JTD разход по каталог 4.1 извънградско и 5.8 градско. Експоната беше черен със страхотни джанти и невероятен дизайн както отвътре така и отвън. Цената обаче 40000 лв на експоната, базовия модел беше 37000 лв. http://www.alfaromeo.bg/?go=info&p=mito&sub=t
Да се оплача - за пореден път ме събуждат . Това става почти всеки ден Първо беше бебето на комшиите отгоре После някакъв тъпан със старо раздрънкано пежо реши , че трябва вместо да отиде до звънеца на приятеля си , спрял на платното така , че само една кола да може да мине , и натиска клаксона около 8 пъти последователно Накрая лапето отсреща пък се разкряка . Искам сън Други дни ставам 6:30 и като ми се отдаде възможност да спя , все се намира кой да ми я провали писна ми
Вчера имах работа в района на летището, и си рекох я да вляза да видя какво се предлага в show room-a на фиат и алфа. И да Ви кажа се влюбих в Alfa Mito 1.6JTD разход по каталог 4.1 извънградско и 5.8 градско. Експоната беше черен със страхотни джанти и невероятен дизайн както отвътре така и отвън. Цената обаче 40000 лв на експоната, базовия модел беше 37000 лв. http://www.alfaromeo.bg/?go=info&p=mito&sub=t
Тя хубава колата, ама подчертано женска според мен. Аз не бих я карал за повече от проба. Да не говорим за сериозната цена.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Да се оплача: Жълтура пак не иска да пали Ей така си върти, върти - не пали! Чак след 20минути въртене успя да запали Сигурно ми се сърди, защото ме чу да казвам, че за Браво-то повече ми пука...
Коментар