maiska написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
maiska
Предна броня, решетка, преден капак, фар....За радиатора още не знам - трябва да видя дали губя течност.По-късно ще ходя до Булинс да видим какво ще измислят, че съм с двустранен протокол....
Коментар
-
maiska написа:Да се оплача - ударих колатаYellow_Flash_Colorz_PDT_41Да се похваля - това ми е първото ПТП за 7 години активен шофьор
Какво се случи?
Аз да се похваля: Най-накрая си бракувах Бравото, толкова ми е мъчно като гледам надупчения талон. За никоя кола няма да ми е толкова мъчно, дори за Жълтура... (само да не ме чуе, че така говоря, че туко виж утре не иска да запали).
Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:За никоя кола няма да ми е толкова мъчно, дори за Жълтура... (само да не ме чуе, че така говоря, че туко виж утре не иска да запали).Да се похваля: днес бях командирован до Майна Сити и посетих Мол оф Пловдив
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Бензина 95 от лукойла е пълен боклук!... все едно съм му сложил тежест отзад на пунтотоПродавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
style34 написа:fast_ghost написа:Бензина 95 от лукойла е пълен боклук!... все едно съм му сложил тежест отзад на пунтотоПродавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
Humppa
КОЛЕГИ, Искам да се похваля!!!Няма нищо за хвалене :DОсвен, че следващият месец правя 6 месеца стаж на новата си месторабота, минавам изпитателният период и очаквам Увелиение на заплатата. Дано нашият специфивен сегемнт от стрителството не биде засегнат ор т. нар. световна иконимическа криза...
Коментар
-
Да се оплача - за целия март месец имам заредени 150 лв. дизелово гориво.ДА се похваля - всичките тези 150 лв. са заредени в бензиностанция ЕКО В.Търново с картата за отстъпка.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар