Да се похваля, днес съм рожденик Вече започнах да добавям "И" към годините си, станах на двадесет И една...Да се оплача - пада ми батерията на телефона, а той не спира да звъни...
www.CarProfi-BG.com Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Да се оплача: накаква досадница звъння на колежката в офиса да и предлага сглобями къщи... Къде ли съм чел във форума за сглобями къщи....... Да се похваля: вече не ме боли зъбчето :D
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Да се оплача: накаква досадница звъння на колежката в офиса да и предлага сглобями къщи... Къде ли съм чел във форума за сглобями къщи....... Да се похваля: вече не ме боли зъбчето :D
На нас пък някакви ни предлагаха маркучи преди малко... :D А зъба да не го изби някой..
Да се оплача -докато отидем и се върнем от детската кухня,малкото Фихи ми скъса нервите.Да се похваля - сега блажено спи,след малко се мятам и аз... Лека нощ на всички!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
На нас пък някакви ни предлагаха маркучи преди малко... :D А зъба да не го изби някой..
Аз маркуча съм ти го предлагал и преди, доколкото си спомням.....
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Да се похваля: Днес закарах колата на автомивка :D и сега свети.Да се оплача: Момчето от мивката ми каза че Fiat-a не е за автомивка (имало голяма вероятност да отиде боята.....) От тук нататък ще трябва с маркуч и гъба.
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар