Да се оплача - Вчера влязох в една по-сериозна дупка с двете леви гуми и ми хвръкна предния тас! Само погледнах на огледалото как се търкаля по асфалта и колата, която беше зад мен мина отгоре му! Да се похваля - Не успя да избегне таса ми, но и не можа да избегне и той дупката! (Българиноооо!)
Да ви се оплача, че не мога да спра да ям - по 5 пъти на ден егати, не мога да се изхраня направо Да ви се похваля, че ей сега прочетох цялата тема от началото до край и много се смях ..... добре че поне не ми се лепи нищо като ям толкова де и ми отне страшно много време, докато я прочета цялата тема ама и без това се чудех кво да правя до края на работния ден :D
Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 опазил ме господ не съм бре, просто добре се храня Да се похваля: преди малко станахДа се оплача: ми проспах си половината дена, сега кое по-напред да свърша ... и ако не стана скоро от компа май хич нищо няма да успея да свърша
Да взема и аз да се похваля.Отново ни вдигат заплатите в Армията.Вече сме горе долу с добри доходи.Най-хубавото е ,че го правят със задна дата считано от 01.01.2009 г.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Хаха, ако ти трябва хелп свиркай, имам мнооооооого опит :D
Хех, много благодаря То и аз да ти кажа, за около два месеца направих 105кг - 87кг обаче, тогава имах време да посещавам фитнеса....лелле какви времена бяха - 2200 преси на тренировка правех - по 100 в серия...сега...чакам да сменим времето, та да тичам сутрин, че друга алтернатива не виждам за момента Иначе, да се похваля - днес най-сетне купих рамена от Типо и си ги монтирах на Темпрата, сега купувам хубави чистачки и туйто
Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар