Да се оплача: Болна съм Ковнах 2 парацетамола и 2 аналгина преди малко...и си седя тук и бера душа събота вечер. За хвалене се надявам утре да спмена, след като видя дали съм си изкарала изпита днес по висша математика..
И аз да се оплача вчера ми залява панела на плеъра с вода и сега не работи и немога да си намеря панел друг трябва чак от САЩ да си поръчвам по EBAY а до сега не съм пазарувал така и неми ясно.
И аз да се оплача вчера ми залява панела на плеъра с вода и сега не работи и немога да си намеря панел друг трябва чак от САЩ да си поръчвам по EBAY а до сега не съм пазарувал така и неми ясно.
Отиваш в сайта Paypal.com - виждаш какви карти приемат (Виза електрон примерно - дебитна, всяка банка я издава), като се снабдиш с картата, регистрираш се в сайта, регистрираш и картата - в нея трябва да имаш 1.50 евро, защото ти ги изтеглят в сметката в Paypal, отиваш в банката, взимаш разпечатката - в нея има код, въвеждаш кода в paypal и си готов. След това се регистрираш в ebay и започваш да търсиш каквото ти трябва. чети внимателно, защото много неща се изпращат само в САЩ или Канада, а много не изпращат до България или ако имаш рейтинг 0. После, като си харесаш, драсваш един майл да питаш дали, ако спечелиш търга или го купиш, ще ти го изпратят - ако да - купуваш, ако не - продължаваш да търсиш.
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Да се похваля, оня ден си смених изцяло задните спирачки - барабнчета и накладки... Сега се засилвам и спирам! хаха Още малко ще е така, докато се накефя. Иначе един съвет към СокОтПраскова - Купи си витамини ABC+цинк и селен (така го кажи в аптеката) и почни да пиеш сутрин. Винаги, когато се разболея, тях си купувам и макс до два дни съм свежарка.
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
За хвалене нямам.. а имам, напоследък Фотошопа ми се получава що годе добре, а е 7-мак ахаха.Оплакване: Много гаден ден ми е, постоянно съм ядосан за нещо и всичко ми е криво
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Да се оплача - от 150 дни нямаме топла вода,безобразие! И умирам от скука и тъпотия вече,айде да идва срещата,че малко да се разнообразя.Поне детето ми е все по-добре и беснее с пълна сила.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар