Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

пак ми се прецака лагера на главината....а за щастие и рози, хитрите италианци са го направили с цялата главинка, за да е "по-евтино" и да си щастлив, че караш италианка...
    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
    e30 forever!

Коментар

BEX---GT написа:
      пак ми се прецака лагера на главината....а за щастие и рози, хитрите италианци са го направили с цялата главинка, за да е "по-евтино" и да си щастлив, че караш италианка...
      и така и не разбрахме каква марка е тоз лагер на 15 000 км дето се скапва?

Коментар

хаха - SKF от аутоплюсвече не вие само ми тече масло ама скоро и това ще го оправя
        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
        e30 forever!

Коментар

Днеска цял ден съм бясна. Направо място не мога да си нямеря. Сигурно няма да мога да спя даже. Една колежка на работа ми прави едни к..венски номера. Май трябваше тази вечер да отида на фитнес, да си изразходя отрицателната енергия. Ама нищо утре ще я изразходя върху нея ако не ми е минало до тогава, което малко ме съмнява.

Коментар

Оплакване - акумулатора ми сдаде багажа, утре сигурно пеша на работа.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Заредих 40 литра 95Н на 1,35лв.

Коментар

Оплакване- разболях се (аз май тази зима не съм оздравявала)
                "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Kuku написа:
                  Заредих 40 литра 95Н на 1,35лв.
                  утре да не писнеш за нова помпа и филтър
                  фиатче Браво 2.0

Коментар

"Ауто Италия" да му мисли

Коментар

Да се оплача: За пореден ден си ходя пеша на работа, при наличието на кола... За пореден ден обувам грозните си обувки за езда и се показвам пред хората... Вече започвам да се депресирам жестоко...
                      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Да се похваля: Колата ми е почти готова, изпънат преден капак и изшлайфан, узчукан калник и китосан, свалена предна броня и залепена, сега само трябжа да се сглоби и да се пръсне с боя . П.С. Нямам търпение да стане готова, че пак да си пърпоря по улиците .
                        Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

няма ток от 14 часа вече. Прибирам се вчера - в 8 вечерта угасна, звъня на ЕОН - трябвала им специална стълба да оправели проблема. Звъня пак - питам - ко стана, намерихте ли стълбата? Оператора - ми то... има скъсан кабел, не се знае кога ще го оправим, може да не стане за днес.... мамка имприбрам се в Ямбол - на студ не се стои, а дървата свършиха и разчитах на климатицитебаси
                          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

а времето е толкоооваа чудеснооооооооооо :DЕ..аааати майтапа ,докато се смеех на ели на поста и ми гръмна климатика в офиса :D
                            фиатче Браво 2.0

Коментар

Оплаквам се: тази сутрин си обух едни офисни обувки с подметка като огледало и на -12 градуса в леда щях да се пребия като куче докато стигна до колата. И какво да видя! Предна лява гума на капла спихнала. Паркирал съм съвсем културно, 1.5 метра оставено разстояние да се минава пред входа на блока. Друг път също съм паркирал там и не е имало проблеми. Просто не вярвам някой да ми е спукал гумата. От друга страна, вчера минах през отломки разни от катастрофа Да не съм спукал гумата. Хванах маршрутка и сега пак ще се претрепвам по леда
                              She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

ele написа:
                                няма ток от 14 часа вече. Прибирам се вчера - в 8 вечерта угасна, звъня на ЕОН - трябвала им специална стълба да оправели проблема. Звъня пак - питам - ко стана, намерихте ли стълбата? Оператора - ми то... има скъсан кабел, не се знае кога ще го оправим, може да не стане за днес.... мамка имприбрам се в Ямбол - на студ не се стои, а дървата свършиха и разчитах на климатицитебаси
                                В Ямбол пече едно слънце... без майтап.А ако ти доскучае - може да се обадиш за по кафе.

Коментар

Working...
                                X