Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коментар

Вместо бус на "Аринар", да пратя буса на "Море от любов"?....пак празен

Коментар

Ти само бусове пращаш и все празни, прати някой рейс нещо за разнообразие.. :D
        Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Братлета искам да ва питам нещо.Мисля да си купя Fiat Coupe някои ще може ли да ми каже колко горе долу бензин горят да речем 1.8-16v-130 к.с.

Коментар

Миии, кажи кой ти носи сокове и ще помисля как да те разнообразя Само да не стане така, че да пращам хора.... П.П.Вальо, под 12л. градско забрави, братче

Коментар

Kuku написа:
              Миии, кажи кой ти носи сокове и ще помисля как да те разнообразя Само да не стане така, че да пращам хора.... П.П.Вальо, под 12л. градско забрави, братче
              Е, сега няма да коментирам публично..повече. Иначе на Пунтото на разход ми пише 14, така че 12 ми се вижда нормално... Е вярно, че го покарах в тежки зимни условия и задръстване, ама.. не знам как ще се разберем, за нататък. :D
              Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
                Ми може да се появя по съблекло, оборудвана с метла в ръка....style34 - благодаря Зайко за хубавите думи... :D
                И друго мога да правя добре освен да говоря...
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                  SokOtPraskova написа:
                  Ми може да се появя по съблекло, оборудвана с метла в ръка....style34 - благодаря Зайко за хубавите думи... :D
                  Да готвиш ли?

Коментар

nai7 написа:
                    style34 написа:
                    SokOtPraskova написа:
                    Да готвиш ли?
                    И по-точно да правя омлет.
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                      nai7 написа:
                      style34 написа:
                      SokOtPraskova написа:
                      Да готвиш ли?
                      И по-точно да правя омлет.
                      Омлет със сок от праскова така ли го предпочиташ колега.

Коментар

nai7 написа:
                        Омлет със сок от праскова така ли го предпочиташ колега.
                        Може и само сок

Коментар

Хваля се - най-после си получих паричките за платения отпуск.3 дни по-късно вече ги няма... Иначе срещата днес мина много добре, доволна съм. :D
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

Днес на Ястребец беше чудо :D Тръгнах в 7:30ч от София...а там не спря да вали... раайййй за сноубордУтре предполагам че ще пиша в същата тема - но под оплаквания - мускулна треска...
                            Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

viktorson написа:
                              Днес на Ястребец беше чудо :D Тръгнах в 7:30ч от София...а там не спря да вали... раайййй за сноубордУтре предполагам че ще пиша в същата тема - но под оплаквания - мускулна треска...
                              орачи такива аз ще си карам през седмицата на спокойствие ,хем да не убия някой :D
                              фиатче Браво 2.0

Коментар

Както предупредих - имам адска мускулна треска Tomazo - бягай през седмицата ще е сигурно екстра въпрки че и вчера не беше кой знае каква лудница.Орачи неорачи, вчера на лифта се засякох с двама скиори да се возим заедно, и те самите казаха - място има за всички
                                Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Working...
                                X