Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Я обади как е Аз се замислям за Нокиа е71, баща ми се взе преди година, ама не го хареса и го е прибрал някъде. Трябва да го изровя
Голям е, тежък, с огромен екран - перфектен за гледане на филм, например при дълъг полет със самолет. Не ми харесва, че всички приложения, теми и др. са платени, а тези, които се намират безплатно, не мога да ги подкарам....... !!!Да се похваля: Пуснах фиш за ТОТО 6/49
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Я обади как е Аз се замислям за Нокиа е71, баща ми се взе преди година, ама не го хареса и го е прибрал някъде. Трябва да го изровя
Голям е, тежък, с огромен екран - перфектен за гледане на филм, например при дълъг полет със самолет. Не ми харесва, че всички приложения, теми и др. са платени, а тези, които се намират безплатно, не мога да ги подкарам....... !!!Да се похваля: Пуснах фиш за ТОТО 6/49
Емо, аз след като си разбих със страшна сила в земята HTC-то, си взех китайска гадост за 150 лева, пълна имитация на Е71, че даже и с телевизия. Даже сега съм го пуснал на ТВ до мен, та да му издухам батерията за да го заредя.Китайска кошница, но иначе на пръв поглед добро изпълнение. ТВ-то хич не е лошо. Има БГ меню, екрана и камерата са под критика, но ми писна да давам луди пари за супер скъпи телефони. HTC-то го взех преди година и от тогава все ми прави проблеми. После четох, че точно този модел / Тъч Вива / "много дразнел" собствениците си.....така че от тук нататък не давам повече от 100 лева за телефон и край на ерата "ПДА, ХТЦ и т.н. "...от този момент единственото ми условие ще бъде да има екран и две слушалки - червена и зелена....
Коментар