Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka_fihi написа:
    А не може ли в натура, Дидооо? Аз така най-обичам да минавам, по тънката лайсна.
    В натура приемам винце (блазе му на мъжа й на mims ), ракийка, салатка...такива работи.Пък онова другото, дето го имаш предвид - него и без празник го получавам...веднъж-два пъти месечно (това беше оплакване, макар че напоследък нещата вървят към подобряване )

Коментар

Оплаквам се : Блокира ми алтернатора и с надежда чакам някой да ми отговори да го сменям или ремонтирам ...

Коментар

ivan_cirkov90 написа:
        Оплаквам се : Блокира ми алтернатора и с надежда чакам някой да ми отговори да го сменям или ремонтирам ...
        дали не беше ти наскоро, преди няма и месец, който пусна една тема и май аз там ти казах, че ще блокира :D сменяй го, сигурно е счупил тялото на алтернатора. и преди да монтираш новия- смени четки, лагери и почисти, ако ти се дават пари и реле регулатор.
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
          ivan_cirkov90 написа:
          дали не беше ти наскоро, преди няма и месец, който пусна една тема и май аз там ти казах, че ще блокира :D сменяй го, сигурно е счупил тялото на алтернатора. и преди да монтираш новия- смени четки, лагери и почисти, ако ти се дават пари и реле регулатор.
          Аз бях колега (с виенето) значи не е напълно блокирал имам чувството че превърта ремъка..Следователно пред пълно блокиране..Звука е доста по силен и дебел и ми свети лапмата на акомулатора....

Коментар

Да се похваля ... сложих и отзаде на алфата билщайн амортесиорчета .... А сега да се оплача , като ми ги слагаха после ми казаха че имам ремонт по ходовата задна част И за жалост не мога да разбера дали алфата е стабилна или ще трябва да слагам и цветни пружини
            ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
            Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
            Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Immortal написа:
              Irka_fihi написа:
              А не може ли в натура, Дидооо? Аз така най-обичам да минавам, по тънката лайсна.
              Пък онова другото, дето го имаш предвид - него и без празник го получавам...веднъж-два пъти месечно )
              Шшшшттттт бе Дидо! Тука болшинството са младежи....не им разваляй илюзиите
              Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
              Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
              Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
              BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Скапан ден.
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Почват едни пости сега..... Требе да постим на бял пелин и пушена скумрия.

Коментар

Имам едно огромно оплакване.........насочено към нашата мила Държава!!! Беше голямо тръбене, как щели да връщат част от лихвите по ипотечни кредити на млади семейства....няколко пъти четох закона в тази част и стигнах до извода, че отговаряме на всички условия. Подготвих всички документи...от агенция по вписвания, от банката, попълних данъчната декларация.....иииииии тръгнах да ги подавам. Обачее нашите ПРИЯТЕЛИ от НАП решили да си изтълкуват закона в своя полза. Издали на 29.01.2010г. вътрешен тълкователен акт на часта от закона, която касае този вид облекчения. Естествено тлкуват закона в своя полза и се оказва, че за да отговаряш на условията, договора за кредит трябва да е сключен, когато вече имаш сключен граждански брак. По тази точка моя милост отпада от класирането и благодарение на любезните и добронамерени "шефчета" на НАП губя към 730лв., които по закон ми се полагат!!!!!! Предполагам, че е имало наплив от подадени декларации с тази цел през месец Януари и просто са решили да не завишават бюджетния дефицит на и без това изнемогващата държавна машина. Сега се получава така, че вместо да вземем някой лев, за да закърпим семейния бюджет, трябва да налеем към 500лв. данъци(300 за колата и 200 за апартамента) в скапаната община, която ни остави да се справяме сами с кратерите по улиците!Меееко казано съм бесен и не мисля да оставя така нещата, въпреки, че съм сигурен, че до никъде няма да я докарам.....най-малкото ще пиша до няколко медии поне, ако може да се даде гласност по въпроса.Ся отивам да пийна биричка да се успокоя
                    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
                      Имам едно огромно оплакване.........насочено към нашата мила Държава!!! Беше голямо тръбене, как щели да връщат част от лихвите по ипотечни кредити на млади семейства....няколко пъти четох закона в тази част и стигнах до извода, че отговаряме на всички условия. Подготвих всички документи...от агенция по вписвания, от банката, попълних данъчната декларация.....иииииии тръгнах да ги подавам. Обачее нашите ПРИЯТЕЛИ от НАП решили да си изтълкуват закона в своя полза. Издали на 29.01.2010г. вътрешен тълкователен акт на часта от закона, която касае този вид облекчения. Естествено тлкуват закона в своя полза и се оказва, че за да отговаряш на условията, договора за кредит трябва да е сключен, когато вече имаш сключен граждански брак. По тази точка моя милост отпада от класирането и благодарение на любезните и добронамерени "шефчета" на НАП губя към 730лв., които по закон ми се полагат!!!!!! Предполагам, че е имало наплив от подадени декларации с тази цел през месец Януари и просто са решили да не завишават бюджетния дефицит на и без това изнемогващата държавна машина. Сега се получава така, че вместо да вземем някой лев, за да закърпим семейния бюджет, трябва да налеем към 500лв. данъци(300 за колата и 200 за апартамента) в скапаната община, която ни остави да се справяме сами с кратерите по улиците!Меееко казано съм бесен и не мисля да оставя така нещата, въпреки, че съм сигурен, че до никъде няма да я докарам.....най-малкото ще пиша до няколко медии поне, ако може да се даде гласност по въпроса.Ся отивам да пийна биричка да се успокоя
                      Слабо ти е успокоителното. В тая държава за да сме привидно спокойни, ни трябват по силни успокоителни. Направо мини на концентрат. Въпреки че и това не е решение!
                      Fiat Marea TD100

Коментар

Платих си данъка за Алфата - 300.53лв. Честито на Общината, дано да им приседне!!!
                        BMW X3 3.0D Aut

Коментар

то и моя май е нещо такова .....
                          ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                          Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                          Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Аз в тази връзка си имам един любим участък. Изхода на Варна към Девня между новото кръгово и последния светофар. ЛУДНИЦА. Не съм го наснимал още, защото последните дни валеше и не исках да мокря апарата. Бедна ви е фантазията за какво чудо става там. Бейрут. Кратери.....А преди две седмици по Брегалница, малко след РИОКОЗ към Пикадили паднах в такава дупка, че опрях предната броня. Дупка по цялата широчина на пътя, която просто няма как да бъде избегната.И въобще, често казвам, че Варна наистина е красив град, но по-разбит не съм виждал никъде и го заявявам най-отговорно.

Коментар

Явор Митев написа:
                              Аз в тази връзка си имам един любим участък. Изхода на Варна към Девня между новото кръгово и последния светофар. ЛУДНИЦА. Не съм го наснимал още, защото последните дни валеше и не исках да мокря апарата. Бедна ви е фантазията за какво чудо става там. Бейрут. Кратери.....А преди две седмици по Брегалница, малко след РИОКОЗ към Пикадили паднах в такава дупка, че опрях предната броня. Дупка по цялата широчина на пътя, която просто няма как да бъде избегната.И въобще, често казвам, че Варна наистина е красив град, но по-разбит не съм виждал никъде и го заявявам най-отговорно.
                              Токущо се връщам от там точно... Пътя наистина е уникален! Участъка е около 100 метра, но и камиони трудно минават, като влезнат в дупка, се клатят а-ха да се прекатури... Слалома е велик, чист терен за офроуд тренировки в градски условия с висок елемент на трудност. Играта допълнително се усложнява от "руската рулетка" - познай колко е дълбока дупката. Бонус - няма една да е под педя . Утре ще го наснимам, че не е за испускане.

Коментар

ХВАЛЯ СЕ : днес бях на обучение в София и направих тест драйв на BRAVO SPORT 1.4 16V 150 h.p. Колата е просто уникална и първото, което казах след като слязох беше ИСКАМ Я. Ма ще си остана с искането...
                                Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                                AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Working...
                                X