Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

оплаквам се:за една седмица Мареата влиза за 3 път в сервиза, на това одгоре ме удариха, търся дърво със здрави клони и плетен сезал(намазан със сапун).хваля се:от сервиз ЛЪКИ СТАР ми влязоха в положението :D търсят ми дърво :D
    не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Оплаквам се: колата реши че днес не иска да запали....
      Peugeot 307 2.0i ГИ
      ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp

Коментар

оплаквам се: Пия си кафето и се запуквам, днес ме чака мн мн тежък работен ден
        Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
        Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

reter написа:
          оплаквам се: Пия си кафето и се запуквам, днес ме чака мн мн тежък работен ден
          За това ли не отговаряш в skype?
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Платих си данъка за 2010 г. на автомобила:34,05лв.
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Мхм ... добре сте вие :DМерцедеса е в преспа ... отидох с доблото да го извадим, сега и доблото е в преспа ... Вместо пръсти на краката имам по 5 ледчета за скоч, а вместо яке имам камуфлаж .... зимен - кафяво бял
              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

ogi28b написа:
                Оплаквам се: през ЛАН-кабела е потекла вода, и е изгорило иначе здравия ми рутер.
                Хваля се - във връзка с това, днес получих като обезщетение от интернет доставчика ми чисто нов рутер, марка linksys, модел WRT54GL.

Коментар

Харна машинка Оги
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хваля се. Изпитната сесия свърши. Равносметка : от 7 изпита една 6-ца, една 5-ца, две 4-ки, две 3-ки и на един съм скъсан. Доволен съм от себе си :D
                    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
                    Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
                    Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.

Коментар

Оплаквам се!!! Вчера след като свърших работа, отивам си до колата и гледам, някой я халосал по калника. Да обаче не с колата си, ами си личи, че е одарена от човек, можеби с коляно. Паркирам на голям паркинг, на никого не преча. Кажете ми тая простащина кога ще се изкорени? Според мен никога!
                      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

reter написа:
                        Оплаквам се!!! Вчера след като свърших работа, отивам си до колата и гледам, някой я халосал по калника. Да обаче не с колата си, ами си личи, че е одарена от човек, можеби с коляно. Паркирам на голям паркинг, на никого не преча. Кажете ми тая простащина кога ще се изкорени? Според мен никога!
                        До като имаме този манталитет, определено никога за жалост.

Коментар

Оплаквам се! Кошмарно пътуване до Пловдив! Спряха ми чистачките на магистралата...преко сили и на магия стигнах до Шел! Оказа се,че работещите там не разбират нищо от бушони! След като се установи кой е, то те го нямаха! В Пловдив нищо не беше чистено! Улиците бяха под всякаква критика!Хваля се! Разглобих сама таблото и си смених сама бушона

Коментар

Mного шибани 2 дни - вчера щерката се направи на акробат, в резултат на което се озовахме в Пирогов за рентген на глава. Слава Богу нямаше нищо!Вечерта дигна температура, днес ни пратиха да дадем кръв за изследвания, върнаха ни, утре сутринта ще ходим пак. За хвалене - утре ще ходим на "село", пак по работа, но ще сменя малко обстановката.Кантарът ми е пръв приятел - от 94кг. до 69 за 8 месеца!
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                              Mного шибани 2 дни - вчера щерката се направи на акробат, в резултат на което се озовахме в Пирогов за рентген на глава. Слава Богу нямаше нищо!Вечерта дигна температура, днес ни пратиха да дадем кръв за изследвания, върнаха ни, утре сутринта ще ходим пак.
                              Не искам да те плаша, но това, че нищо и няма не трябва да те успокоява! В по-късни години може да има последствия. И аз като по-малък си бях разпилял главата в едни плочки и сега .....

Коментар

Irka_fihi написа:
                                Кантарът ми е пръв приятел - от 94кг. до 69 за 8 месеца!
                                Чувал съм че някои жени стигат до 69 след 2-3 чашки алкохол, а ти - 8 месеца.....

Коментар

Working...
                                X