:D :D :D Доста си поиграх с фотошопа, ама тя първоначално се върза снощи. :D :D :D
:D Таман щях да питам дали си бил с "предпазител", щот тая явно много шавлива кака
iuly_vn написа:
П.П. Хваля се беше ми сърдита и не ми говореше. Оплаквам се - това бе само за кратко.
:D Ти не тревожи момичето, че да няма... Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 Оплаквам се - вали много силен сняг, вятърът е 36 км/ч. /от радиото/ и няма намерение да спира.Хваля се - в къщи е топло и всичко е наред!
ОПЛАКВАНЕ : измръзнах кат куче, мъчихме се с татко и мъжо да потеглим, че Пунтичко току до гаража каза НЕ няма да мръдна. То не беше бутане, дърпане ( 2 въжета скъсахме ), окопаване, рев (от моя страна). Оказа се че и гаража не може да отворим. Скъсаха ми се нервите. С 300 зора потегли и ща не ща я оставихме чак на паркинга на Кауфланд. Едва се прибрах до нас. Яко замръзнах. Проклетото време е виновно. Мразя зимата сега още повече от всякога. Пфффффффффф
Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Оплаквам се: Днес Делтата ми изневери. Всъщност гадната китайска аларма е дала някъде на късо, и за 1 час ми събори акумулатора до нула. И продължава да дава на късо и дори с кабели от друга кола не щя да запали. Само свири постоянно гадината. Така и я зарязах колата на една автобусна спирка...че не може и да се дърпа (няма място за въже заради тунингованата броня)...Хваля се (по-скоро да похваля колегата): Колегата Венко (venco67) ми услужи с неговата Брава за целия ден, за да ходим по изследвания в Сливен. На всичко отгоре вечерта като му оставях колата не ме пусна да си ходя, преди да почерпи по една ракийка, няколко пъти. Жив и здрав да си Венко!
Оплаквам се: през ЛАН-кабела е потекла вода, и е изгорило иначе здравия ми рутер. След посещение на място, едновременно от техник от фирмата, която отказа да ми признае гаранция на неработещия рутер, и техник от интернет-доставчика ми, беше съставен констативен протокол за течаща вода по кабела, и рутерът ще ми бъде подменен безплатно за сметка на доставчика с алтернативен, с подобни, или по-добри възможности. Исках да кажа че нямам интернет на лапатопата.
ОПЛАКВАНЕ: Вчера са забихме с фиатката в едно дере , и тъпия булдозер като я вадеше откърти бронята П.С. : Измръзнах кат куче докато дойдат да ме издърпат !
Коментар