Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплаквам се: дъщеря ми си изгуби вчера ключовете от вкъщи и цяла сутрин сменям брави и патрониХваля се: Уикенд е
    FIAT Marea ex
    FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
    Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

cs_aleksandar написа:
      batproho написа:
      Като за начало можеш да си изтеглиш нужните файлове от тук: http://storage.fiat-bg.org/Sticker/ и да си ги поръчаш за отпечатване в някое рекламно студио.Има и вариант за поръчка тук от форума : http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43608 малко позаобиколно ти го давам ноти ще се справиш .
      Това от форума дето е писах лично на колегата Ilkor за стикер покрил съм всички изисквания ама тои не ми отговори ??? почти 1 месец се мина,малко е неколегиално така
      Колега, Ilkor не прави стикери Той само е пуснал темата за тях, така, че не се сърди,че нямаш отговор. Ако правеше аз нямаше да мрънкам, че съм без стикер

Коментар

Meril написа:
        Не. Имам от кръглите, те се лепят от външната страна. Вече повече от година не мога да си намеря от големите
        Моят кръгъл стикер е залепен от вътре. Утре ако се наспя рано може да мина през Пипълс и ако си там ще ти дам един от големите :D

Коментар

Хваля се - намерих си маховик.Хваля се - видях се с приятели в ПлД.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

и аз да се похваля emzo ми монтира ксенон :D
            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Хваля се - днес си направих голям кеф с фиата на снега.Оплаквам се - откътри ми се една пластмаса пред задната гума.Хваля се - знам как да я оправя щото и друг път се е къртила.Оплаквам се - мързи ме.
              Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Inessita написа:
                Meril написа:
                Не. Имам от кръглите, те се лепят от външната страна. Вече повече от година не мога да си намеря от големите
                Моят кръгъл стикер е залепен от вътре. Утре ако се наспя рано може да мина през Пипълс и ако си там ще ти дам един от големите :D
                Ако си сигурна,че ще дойдеш, ще бъда там.

Коментар

Хваля се - бях на излет в гората с мацката. Оплаквам се- Познайте какво ми се случи, когато жената видя предния капак на колата. Шегата е уникална.
                  Fiat Marea TD100

Коментар

Оплаквам се - счупи ми се предният прозорец.Хваля се - ще си го сменя с нов :D

Коментар

Оплаквам се...трудно се движа

Коментар

Хваля се:В Стара Загора наваля доволно сняг и ми е супер кеф !
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

iuly_vn написа:
                          Хваля се - бях на излет в гората с мацката. Оплаквам се- Познайте какво ми се случи, когато жената видя предния капак на колата. Шегата е уникална.
                          Абе вие с една и съща мадама ли ходите по горите, че оставяте едни и същи отпечатъци по колите? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                          Прикачени файлове

Коментар

Хваля се:Снощи колегата ми даде неговите зимни чисто нови гуми и си направихме голямо дрифт шоу.
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

=Rudi= написа:
                              iuly_vn написа:
                              Абе вие с една и съща мадама ли ходите по горите, че оставяте едни и същи отпечатъци по колите? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                              :D :D :D Доста си поиграх с фотошопа, ама тя първоначално се върза снощи. :D :D :DП.П. Хваля се беше ми сърдита и не ми говореше. Оплаквам се - това бе само за кратко.
                              Fiat Marea TD100

Коментар

Хвалба:най-накрая си монтирах фаровете от Марея.Оплакване:По време на интервенцията стъпих върху едната крушка на ксенона.Хвалба:Тя уцеля и свети .
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X