iee написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Peugeot 307 2.0i ГИ
ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp
-
Meril
batabit написа:Оплаквам се : Писаха ми фиш КПП панчарево за изключени фарове....20лева пак назадмай все още не мога дa свикна от къде се включват фаровете на фиат :D))
Коментар
-
batabit написа:Оплаквам се : Писаха ми фиш КПП панчарево за изключени фарове....20лева пак назадмай все още не мога дa свикна от къде се включват фаровете на фиат :DОплаквам се - никога досега не съм летял. Леееекичко ме е страх... Оплаквам се - още съм си болен. Утре съм на контролен преглед.
Коментар
-
reter написа:Да се оплача, седмицата започва зле, тази сутрин си заварих колата с дупка в стъклото на фара. При нас е станало нейде из дебрите на "Манхатън", но имам колеги с начупени огледала...Някакви лапетии ще да са, ама ей така за белата....Абе оплакване си е това.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:reter написа:Да се оплача, седмицата започва зле, тази сутрин си заварих колата с дупка в стъклото на фара. При нас е станало нейде из дебрите на "Манхатън", но имам колеги с начупени огледала...Някакви лапетии ще да са, ама ей така за белата....Абе оплакване си е това.
Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Да Се Похваля Тази сутрин вече и аз се регистрирах ако видите( най-често в софия) Браво ОВ6362АТ аз съмИ да пипитам ако имам писан фиш на транзитни номера а вече съм регистриран преди 7 дневния срок за плащане има ли смисъл да го плащам ии ще го загубят?
Ползвайте мигачи!
"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
Jim Morrison
Коментар
-
Оплакване:Една беда не идвала сама, след като оня ден ми спукаха задната броня, снощи ми изгора захранването на PC-то.Хвалба: Тази сутрин си взех Codegen 450W.Знам че е Китайска измишльотина, ама за 38лв. толкова.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Аз пък само за оплакване имам две оплаквания:Първо ни превеждат заплатките пак с 30% удръжки-криза било.После се прибирам от работа колата ми на паркинга заобиколена с сейфти лента бяло и червено на паркинга на който спираме семейно от 80-та година пред блока и на чистачката бележка написана с химикал "Не паркирайте,ще се прави спирка"?????????Този път ще се съдим и ще викам журналята.Спирката беше на 15метра отгоре и още е там само че построиха една кооперация на нейно място и сега решиха спирката да е н паркинга на блока на който паркират от близките кооперации и блокове.Ужас!!!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар