Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

iee написа:
    jordan85 написа:
    Оплаквам се:Като слязохме на паркинга колата на гаджето ми беше зверски надрана
    Направо не знам, кво става с тоя мол там....Нарочно ли беше издрана или някой "шофер" я е надрал при маневра?
    Нарочно беше добре обиколена с ключ,направо отидох да се разправям с охраната и оня първо ми отказва да ми покаже запис от камерите трябвало молба в 3РПУ направо превъртях и след здрав скандал се оказа че точно там където е колата камерата не хващала,направо нямам думи
    Peugeot 307 2.0i ГИ
    ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp

Коментар

batabit написа:
      Оплаквам се : Писаха ми фиш КПП панчарево за изключени фарове....20лева пак назадмай все още не мога дa свикна от къде се включват фаровете на фиат :D
      Хехехе....ами не ги изключвай колега))

Коментар

batabit написа:
        Оплаквам се : Писаха ми фиш КПП панчарево за изключени фарове....20лева пак назадмай все още не мога дa свикна от къде се включват фаровете на фиат :D
        Моите не са изключвани от както съм купил колата.Хваля се - вече имаме билети за едноседмичното ни гостуване в Лондон през март. Таз година реших да си прекарам рождения ден в странство.Дано не ми стане навик Оплаквам се - никога досега не съм летял. Леееекичко ме е страх... Оплаквам се - още съм си болен. Утре съм на контролен преглед.

Коментар

Нещо съм пропуснал.Пожелания за скорошно оздравяване И да поздравиш адаша в Лондон. :D
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Хваля се! Днес от много време насам съм в добро настроение и смятам с кеф да посетя форумската среща въпреки, че навън времето е гадно!!
            Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

krasio_79bs написа:
              Нещо съм пропуснал.Пожелания за скорошно оздравяване И да поздравиш адаша в Лондон. :D
              Щото не следиш темата А за Лондон определено ще го поздравя, ама ний с тебе ще се видим до тогава поне няколко пъти

Коментар

Да се оплача, седмицата започва зле, тази сутрин си заварих колата с дупка в стъклото на фара
                Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Айде и аз да се оплача: пак ще ходя на бояджия. Задният капак е хлътнал от някакъв удар незнаен за мене. Хваля се: Добре , че все още ме траят от какското.
                  Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

reter написа:
                    Да се оплача, седмицата започва зле, тази сутрин си заварих колата с дупка в стъклото на фара
                    В сряда карах служебната "на щета" в Булстрад на 5-ти км. Беше пробит фара от въздушна пушка. Сачмата си остана вътре. Нито знаем кога е станало, нито как. Може и да сме били в нея, може и някъде по паркинг, но застрахователите ме накараха да чертая схема на случката...е какво и как да им го начертая . При нас е станало нейде из дебрите на "Манхатън", но имам колеги с начупени огледала...Някакви лапетии ще да са, ама ей така за белата....Абе оплакване си е това.
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
                      reter написа:
                      В сряда карах служебната "на щета" в Булстрад на 5-ти км. Беше пробит фара от въздушна пушка. Сачмата си остана вътре. Нито знаем кога е станало, нито как. Може и да сме били в нея, може и някъде по паркинг, но застрахователите ме накараха да чертая схема на случката...е какво и как да им го начертая . При нас е станало нейде из дебрите на "Манхатън", но имам колеги с начупени огледала...Някакви лапетии ще да са, ама ей така за белата....Абе оплакване си е това.
                      имах пукнатина аз на самото стъкло, дали от някоя дупка се е пукнало нацяло или през ноща някой го е халосал незнам
                      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Да Се Похваля Тази сутрин вече и аз се регистрирах ако видите( най-често в софия) Браво ОВ6362АТ аз съм И да пипитам ако имам писан фиш на транзитни номера а вече съм регистриран преди 7 дневния срок за плащане има ли смисъл да го плащам ии ще го загубят?
                        Ползвайте мигачи!

"I believe in a long, prolonged, derangement of the senses in order to obtain the unknown."
                        Jim Morrison

Коментар

Колег на помощ ....... някой продава ли ляв долен халоген за пунто че моят замина .....в смисъл счупи се
                          Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

Оплакване:Една беда не идвала сама, след като оня ден ми спукаха задната броня, снощи ми изгора захранването на PC-то.Хвалба: Тази сутрин си взех Codegen 450W.Знам че е Китайска измишльотина, ама за 38лв. толкова.
                            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Аз пък само за оплакване имам две оплаквания:Първо ни превеждат заплатките пак с 30% удръжки-криза било.После се прибирам от работа колата ми на паркинга заобиколена с сейфти лента бяло и червено на паркинга на който спираме семейно от 80-та година пред блока и на чистачката бележка написана с химикал "Не паркирайте,ще се прави спирка"?????????Този път ще се съдим и ще викам журналята.Спирката беше на 15метра отгоре и още е там само че построиха една кооперация на нейно място и сега решиха спирката да е н паркинга на блока на който паркират от близките кооперации и блокове.Ужас!!!
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Айде да се оплача: Лаптопа ми марка MSI след сменяно дъно и вентилатор преди 1/2 г отново згъна и май отново е дъното. За съжаление този път не е вече в гаранция.
                                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                                Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
                                X