reter написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ntodorov написа:Хора, какви автомивки в тоя студ бре... Брррр. Днес уж е по- топло, а на мен ми е по-студено. Отпуснал съм се...Само да не ма лази оня гаден предколеден грип, че ще я втасам ? Това вече е оплакване.
Коментар
-
Хваля се: nai 7. Вечер се сгрявам по Евроспорт с купата на Африканските нации. Малко са ми страннички, ама стават за гледане в суровата зима.Оплаквам се: Откак бях на антибиотици ( точно преди месец ) ракията не ми влиза. Не знам защо Пресякох ли се нещо, вкиснаха ли ми се червата от зимните салати и аз не знам, но покрай бягащите африканчета виното по-влиза...ама определено съм притеснен. Дано се оправя за марулите и световното в ЮАР.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Хваля се: nai 7. Вечер се сгрявам по Евроспорт с купата на Африканските нации. Малко са ми страннички, ама стават за гледане в суровата зима.Оплаквам се: Откак бях на антибиотици ( точно преди месец ) ракията не ми влиза. Не знам защо Пресякох ли се нещо, вкиснаха ли ми се червата от зимните салати и аз не знам, но покрай бягащите африканчета виното по-влиза...ама определено съм притеснен. Дано се оправя за марулите и световното в ЮАР.
Коментар
-
Оплаквам се - болен съм. Днес цял ден вися в болницата...целия Сливен и околните села се бяха изсипали там... С час за 11 влязох при дофтора в 12:30..После инжекции, системи...Съмняват се за морбили, ма да видим... още съм в начален стадий, само дето държа една температура от 38.5 и главоболие... Че и жената покрай мен, и тя милата...Ако тоз път не се гътна - ще ме бъде
Коментар
-
Immortal написа:Оплаквам се - болен съм. Днес цял ден вися в болницата...целия Сливен и околните села се бяха изсипали там... С час за 11 влязох при дофтора в 12:30..После инжекции, системи...Съмняват се за морбили, ма да видим... още съм в начален стадий, само дето държа една температура от 38.5 и главоболие... Че и жената покрай мен, и тя милата...Ако тоз път не се гътна - ще ме бъдеPeugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
Аз да се похваля със ремонтирана скоростна кутия и сменен съединител. Вече нямам самоизключващи се предавки, а последната година бях герой да карам с изключваща се 4-та и трета по някога, но вече това е в миналото.Много е специфично усещането да караш без четвърта. Газ на трета до дупка и после на пета направо ))На обратна тяга, разбира се, 4-тата задържаше успешно, но ако решах да я ползвам, ставаше чудо - избива от един момент и дори да я държа, дърпа да се изключи.Преди се радвах на лекотата, с която сменях 3-та и 4-та една към друга, сега вече я няма - направили са ми кутията по-стегната и явно за това задържа добре.Няма да споменавам, че много мразех отсечките, в които трябва да карам със 60-80, причината е ясна Сега отново карам нормално и вече не ги мразя изобщо с новата 4-та )))Освен това много бях свикнал със стария си износен съединител. След като опитах новия, разбрах, че ще ми е по-трудно да потеглям в любимия ми пенсионерски стил, или както още съм чувал да го наричат - синдрома Пловдив.Усещането е, че зацепва по-рязко и иска повече газ.Даже в началото като я взех от сервиза, веднъж я изгасих, сега вече свиквам лека полека.Любимото ми мързеливо потегляне при паркиране без газ вече е малко по-трудно за изпълнение, въпреки че пак се получава.Малко по малко свиквам с новото положение.
Коментар
-
Meril
-
Humppa написа:Компа хич не пищи!Марката MSI е добра, използвам най-различни продукти от нея, до сега няма оплаквания, с изключение на този лаптоп, на който явно времето му е дошло.Оплаквам се: тръбите в ревизията на апартамента замръзнаха, водомера се е пукнал, смених го, но не мога да размразя тръбите.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар