Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

reter написа:
    krasio_79bs написа:
    Да се оплача;Ято скорци (косари) ми е направило колата доста цветна. Срещу скромните 2 лева заличих птичата атака.
    къде мият коли по 2 лева е
    Няколко пъти съм ти споменавал за автомивката в комлука.Миеш си я сам като на ОМВ,само дето времето е повече и имаш четка под ръка.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Хора, какви автомивки в тоя студ бре... Брррр. Днес уж е по- топло, а на мен ми е по-студено. Отпуснал съм се...Само да не ма лази оня гаден предколеден грип, че ще я втасам ? Това вече е оплакване.
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
        Хора, какви автомивки в тоя студ бре... Брррр. Днес уж е по- топло, а на мен ми е по-студено. Отпуснал съм се...Само да не ма лази оня гаден предколеден грип, че ще я втасам ? Това вече е оплакване.
        И аз се оплаквам,имам чуството че днес е по студено от вчера. Само дръва слагам и пак не е като у Африка.

Коментар

Хваля се: nai 7. Вечер се сгрявам по Евроспорт с купата на Африканските нации. Малко са ми страннички, ама стават за гледане в суровата зима.Оплаквам се: Откак бях на антибиотици ( точно преди месец ) ракията не ми влиза. Не знам защо Пресякох ли се нещо, вкиснаха ли ми се червата от зимните салати и аз не знам, но покрай бягащите африканчета виното по-влиза...ама определено съм притеснен. Дано се оправя за марулите и световното в ЮАР.
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
            Хваля се: nai 7. Вечер се сгрявам по Евроспорт с купата на Африканските нации. Малко са ми страннички, ама стават за гледане в суровата зима.Оплаквам се: Откак бях на антибиотици ( точно преди месец ) ракията не ми влиза. Не знам защо Пресякох ли се нещо, вкиснаха ли ми се червата от зимните салати и аз не знам, но покрай бягащите африканчета виното по-влиза...ама определено съм притеснен. Дано се оправя за марулите и световното в ЮАР.
            Аз от близо месец само на червено винце съм,но луканките свършиха и вече ще трябва да си купувам.До година ще сложа един по дълъг прът,дядото да го запълни до края.Днес мисля да пробвам една сушена риба,но ме притеснява че много вино ще отиде покрай нея.

Коментар

Оплаквам се - болен съм. Днес цял ден вися в болницата...целия Сливен и околните села се бяха изсипали там... С час за 11 влязох при дофтора в 12:30..После инжекции, системи...Съмняват се за морбили, ма да видим... още съм в начален стадий, само дето държа една температура от 38.5 и главоболие... Че и жената покрай мен, и тя милата...Ако тоз път не се гътна - ще ме бъде

Коментар

Immortal,Успех, градски. Дано се оправиш бързо!
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

хваля се: времето в Пловдив почна да се стопля :D
                  Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                  AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Immortal написа:
                    Оплаквам се - болен съм. Днес цял ден вися в болницата...целия Сливен и околните села се бяха изсипали там... С час за 11 влязох при дофтора в 12:30..После инжекции, системи...Съмняват се за морбили, ма да видим... още съм в начален стадий, само дето държа една температура от 38.5 и главоболие... Че и жената покрай мен, и тя милата...Ако тоз път не се гътна - ще ме бъде
                    Eй Дидо, де я пипнахте таз невярна болест. Дано да е нещо друго и докторите да са объркали! Пожелавам ви успешно и бързо оздравяване!
                    Peugeot 301
                    Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Аз да се похваля със ремонтирана скоростна кутия и сменен съединител. Вече нямам самоизключващи се предавки, а последната година бях герой да карам с изключваща се 4-та и трета по някога, но вече това е в миналото.Много е специфично усещането да караш без четвърта. Газ на трета до дупка и после на пета направо ))На обратна тяга, разбира се, 4-тата задържаше успешно, но ако решах да я ползвам, ставаше чудо - избива от един момент и дори да я държа, дърпа да се изключи.Преди се радвах на лекотата, с която сменях 3-та и 4-та една към друга, сега вече я няма - направили са ми кутията по-стегната и явно за това задържа добре.Няма да споменавам, че много мразех отсечките, в които трябва да карам със 60-80, причината е ясна Сега отново карам нормално и вече не ги мразя изобщо с новата 4-та )))Освен това много бях свикнал със стария си износен съединител. След като опитах новия, разбрах, че ще ми е по-трудно да потеглям в любимия ми пенсионерски стил, или както още съм чувал да го наричат - синдрома Пловдив.Усещането е, че зацепва по-рязко и иска повече газ.Даже в началото като я взех от сервиза, веднъж я изгасих, сега вече свиквам лека полека.Любимото ми мързеливо потегляне при паркиране без газ вече е малко по-трудно за изпълнение, въпреки че пак се получава.Малко по малко свиквам с новото положение.

Коментар

фаля се - 2222 поста п.п. цифрата ме кефи... чудя се като напиша един нов пост дали да не трия един стар и да си ми седят 2222 поста...
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Оплаквам се! Половинката не ме слуша!

Коментар

Humppa написа:
                            Компа хич не пищи!Марката MSI е добра, използвам най-различни продукти от нея, до сега няма оплаквания, с изключение на този лаптоп, на който явно времето му е дошло.Оплаквам се: тръбите в ревизията на апартамента замръзнаха, водомера се е пукнал, смених го, но не мога да размразя тръбите.
                            Колега марката MSI е добра само когато не са събрали всичко ТЕ в един Лаптоп. За неща в стационарните PC-та няма проблеми , но нещо лаптопите им са боклуци.
                            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                            Ex.Opel Astra

Коментар

Meril написа:
                              Оплаквам се! Половинката не ме слуша!
                              Залажи го да те слуша. Поразклати му повече стола!!!
                              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                              Ex.Opel Astra

Коментар

Хвалба - имам нов акумулатор Оплакване - не го бях предвидила като разход точно сегаХвалба - петък е и този уикенд съм се наканила да мързелувам (не помня от кога не се е случвало, дано не ми се провалят плановете)

Коментар

Working...
                                X