Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да, може би си прав, и аз си го мислих. Трябва да поровя в нета за инфо...

Коментар

reter написа:
      според мен ти се е скапал биоса, и с едно флашване ще се оправи. ако рама беше сдал багажа, нямаше изобщо да дава картина
      При скапана рам винаги ми е давало син екран с адресите на грешката!
      Bravo 1.2 16v
      Lancia Dedra 1.8 16v
      Suzuki GSXR250R

Коментар

аз до колкото разбрах още докато запали го дава това, или греша? минава ли си биоса?
        Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
        Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Не, БИОС не зарежда. Значи няма да мога и да го флашна...Това е машинката: http://www.msi.com/index.php?func=do...5&prod_no=1056

Коментар

Humppa написа:
            Оплаквам се: снощи домашният лаптоп премина в отвъдното... Изведнъж започна да се чува някакво пукане от лявата тонколона, виндовса не реагира на мишка и клавиатура. Изключих го от power бутона. След това като го включвам - процесора пали, мисля че чувам харда да се завърта, цидито просветва и търси OS, екрана светва единствено с надпис "БУКВИ-ЦИФРИ MSI ATOMBIOS БУКВИ-ЦИФРИ" и това е Оплаквам се още по-силно: пАри за друг лаптоп няма
            Колега така е с тази марка MSI. Аз какви ядове ядох с моя. За колегите от форума: като видите MSI бягайте колкото можете.
            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
            Ex.Opel Astra

Коментар

оплаквам се : все още няма кой да погледне пунтото и да каже кво му ехваля се: ровя се сама наляво и надясно и намирам интересни нещаоплаквам се: те няма да ми помогнат, защото сама не мога нищо да направя
              Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
              AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

не знам да се хваля ли или да се оплаквам- днес нямах проблем, ама тва не ме успокоява...още съм крива и кисела...

Коментар

mims написа:
                  оплаквам се : все още няма кой да погледне пунтото и да каже кво му ехваля се: ровя се сама наляво и надясно и намирам интересни нещаоплаквам се: те няма да ми помогнат, защото сама не мога нищо да направя
                  Аз да се похваля:Мога да ти помогна с Пунтото.Кажи диагнозата какви екстри има както и дали е с лети или метални джанти?
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Humppa написа:
                    Оплаквам се: снощи домашният лаптоп премина в отвъдното... Изведнъж започна да се чува някакво пукане от лявата тонколона, виндовса не реагира на мишка и клавиатура. Изключих го от power бутона. След това като го включвам - процесора пали, мисля че чувам харда да се завърта, цидито просветва и търси OS, екрана светва единствено с надпис "БУКВИ-ЦИФРИ MSI ATOMBIOS БУКВИ-ЦИФРИ" и това е Оплаквам се още по-силно: пАри за друг лаптоп няма
                    Пищи ли многократно компа ?

Коментар

Да се оплача: На работа е баси кучана студено ми е, мързи ме, спи ми се........ искам в къщи

Коментар

reter написа:
                        Да се оплача: На работа е баси кучана студено ми е, мързи ме, спи ми се........ искам в къщи
                        И във тоя ред на мисли,вземи ремувай нещо.

Коментар

Компа хич не пищи!Марката MSI е добра, използвам най-различни продукти от нея, до сега няма оплаквания, с изключение на този лаптоп, на който явно времето му е дошло.Оплаквам се: тръбите в ревизията на апартамента замръзнаха, водомера се е пукнал, смених го, но не мога да размразя тръбите.

Коментар

popara801 написа:
                            mims написа:
                            Аз да се похваля:Мога да ти помогна с Пунтото.Кажи диагнозата какви екстри има както и дали е с лети или метални джанти?
                            чакам да се постопли и ша го разчаркосаме, въоръжена съм с един тон инструменти и акрилни нокти ...

Коментар

Да се оплача;Ято скорци (косари) ми е направило колата доста цветна. Срещу скромните 2 лева заличих птичата атака.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                                Да се оплача;Ято скорци (косари) ми е направило колата доста цветна. Срещу скромните 2 лева заличих птичата атака.
                                къде мият коли по 2 лева е

Коментар

Working...
                                X