Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба:Пристигнаха ми фаровете от Марея.Оплакване:Ще мога да ги прибера от Еконт чак в Събота.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Irka_fihi написа:
      Хвалба - снощи имахме гости с препиване и преспиване. Оплакване - fihi пак се предаде рано-рано и ме остави да се надпиваме с госта до 2.30! Още едно - утре ще ни спрат нета и не се знае кога ще можем да го платим. Хвалба - забърках чудно свинско със зеле на фурна.
      Ти моме тука само за манджи пишеш и ша са скарам с теб найш ли как зле влияеш на празния ми стомах.

Коментар

Ми...виновата. Да пратя в едно колетче? Експресна доставка...
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
          Ми...виновата. Да пратя в едно колетче? Експресна доставка...
          Ша ги омуфкат по пътя,особено ако заседнат в някоя пряспа.По добре ще е да ми ги сервираш,а ние със мажо ти да пииваме през това време.

Коментар

Изкарах страхотен "уикенд" в една хижа над Бели Искър със семейството и приятели
            FIAT Marea ex
            FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
            Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Оплаквам се : утре пак на работа,а пътищата още са затворени Yellow_Flash_Colorz_PDT_23
              Толкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си

Коментар

Хваля се: Типото вече има нов собственик! Да му е честита новата кола!Оплаквам се: криво ми ееееее!!!!!!Хваля се: новият собственик ми е приятел, живее е Шотландия и след 1 седмица си тръгва за натам Познайте кой ще ползва колата, докато го няма
                Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
                  Хваля се: Типото вече има нов собственик! Да му е честита новата кола!Оплаквам се: криво ми ееееее!!!!!!Хваля се: новият собственик ми е приятел, живее е Шотландия и след 1 седмица си тръгва за натам Познайте кой ще ползва колата, докато го няма
                  Аз . И за кво му е кола на новия собственик след като живее в чужбина ?
                  http://vbox7.com/play:1631a342
                  http://www.vbox7.com/play:316f1b62
                  http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
                  http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

Хваля се : Тази работна седмица ми мина мн бързо някак си Оплаквам се : но тази която ми предстой ,ще бъде мн тежка
                    Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

dilyanski1977 написа:
                      iee написа:
                      Аз . И за кво му е кола на новия собственик след като живее в чужбина ?
                      Амииии, човека иска да си има кола под ръка, като се прибира през няколко месеца. Пък и днес му трябваше много на зор, че трябваше да заминава за Козлодуй и хич не ми даде възможност да му откажа)) Вече трябва да е там, надявам се :Dп.п. там е, обади ми се преди малко
                      Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                      Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                      Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                      BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Хваля се: въпреки -14 градуса колата запали от раз. Малко се съмнявах, защото незнам акумулатора на колко годинки е. Аз я карам от 2,5г. и я взех с него.
                        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                        Ex.Opel Astra

Коментар

Днес се събудих много рано сутринта в 5.30, не можах да спя нещо!

Коментар

Бе видях те аз че светна в скайпа, ама не повярвах че си станал толкова рано Оплаквам се: Днес жената трябваше да ходи първа смяна на работа и ме вдигна да я карам... Отвън е -14...Хваля се: Колата запали от раз. Само й показах ключа

Коментар

По дяволите и в Бургас е -14 .
                              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

В Стара Загора е -13.
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                                X