Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

PREDATORst написа:
    На работа съм да го ...
    Споделям мъката ти...
    NOW: ???
    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

nai7 написа:
      Хваля се,не съм на работа голям кеф особено като гледам вън какво е времетоОплаквам се,гледам щерка си(3г)майка и е на работа.Не иска да яде,не ме слуша,във цялата стая се търкалят всевъзможни играчки.Баси и работата,майка и как се оправя направо незнам,затова съм я оставил на самотек да прави кот и кеф,аз се предавам.Като огладнее ще иска да яде,засега да стои гладна.
      Ам къде се натискаш за второ тогава? Сей си на гъза и си трай! С две деца не е като с едно, питай fihi ко му е на главата!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
        nai7 написа:
        Хваля се,не съм на работа голям кеф особено като гледам вън какво е времетоОплаквам се,гледам щерка си(3г)майка и е на работа.Не иска да яде,не ме слуша,във цялата стая се търкалят всевъзможни играчки.Баси и работата,майка и как се оправя направо незнам,затова съм я оставил на самотек да прави кот и кеф,аз се предавам.Като огладнее ще иска да яде,засега да стои гладна.
        Ам къде се натискаш за второ тогава? Сей си на гъза и си трай! С две деца не е като с едно, питай fihi ко му е на главата!
        Намерих му цаката,оставям я да прави каквото иска,или и пускам детски и има мир и спокойствие.

Коментар

По дяволите в този кучешки студ ходих до Равда да правим ревизия.Алелуя току що се прибрах, навън въобще не е за мъже.
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Оплаквам се ма.... им мръсна на енергото,тока се прецака и работи на една фаза,поради което ми изгоря домашното кино.Хваля се,добре че на ТВ не му стана нищо.Преди седмица оставих гаранциона парахосмукачка сега и ДВД поема натам.

Коментар

nai7 написа:
              Оплаквам се ма.... им мръсна на енергото,тока се прецака и работи на една фаза,поради което ми изгоря домашното кино.Хваля се,добре че на ТВ не му стана нищо.Преди седмица оставих гаранциона парахосмукачка сега и ДВД поема натам.
              Само неразбрах какво сме виновни в случая. Доколкото знам домашната техника е еднофазна и няма как да изгори като отпадне една или две фази.Това се получава само при трифазните уреди. Усвен ако не си си купил някакво хипер ново трифазно ДВД. Поздрави.
              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
              Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                nai7 написа:
                Само неразбрах какво сме виновни в случая. Доколкото знам домашната техника е еднофазна и няма как да изгори като отпадне една или две фази.Това се получава само при трифазните уреди. Усвен ако не си си купил някакво хипер ново трифазно ДВД. Поздрави.
                Ами незнам колега,ама лампите светеха като свещи,как се нарича този ток неразбирам.Виждам че работиш към тях,може да провериш каква е била повредата във Сарафово.Но е факт че след тази повреда киното ми не работи.Не ме изкарвай лъжец моля те,знаеш ли колко ми се занимава да ходя да се занимавам пак със гаранциония сервиз,добре че го научих къде е.

Коментар

Хваля се - днес си направих кефа да дрифтя по снега на село... голям кеф... нахлъзгах се за цяла седмица напред

Коментар

Ам айде пък и аз вече да се похваля, няма само да рева......:Прибрахме си колата, отремонтирана, регулирана от към предници и окачвания, сменено легло на лоста на скоростите. Вече е в двора... :D :D :DСрещу скромната сума от близо 200 лв. Толкова струва моята разсеяност. / още ме е яд, да му се невиди.... /

Коментар

Явор Митев написа:
                      Ам айде пък и аз вече да се похваля, няма само да рева......:Прибрахме си колата, отремонтирана, регулирана от към предници и окачвания, сменено легло на лоста на скоростите. Вече е в двора... :D :D :DСрещу скромната сума от близо 200 лв. Толкова струва моята разсеяност. / още ме е яд, да му се невиди.... /
                      Колега, в твоят случай, мисля, че ще ти е като обеца на ухото ... улегнал човек си вече "Това, което не ни убива - прави ни по-силни"Предполагам всички знаят чии думи са това
                      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Immortal написа:
                        Хваля се - днес си направих кефа да дрифтя по снега на село... голям кеф... нахлъзгах се за цяла седмица напред
                        Сериозен човек си ти Пък аз да се похваля, днес припалих Типото и го разходих из града.....няма такава кола ейй, колко време седя зарината под снега, запали от ряз....и ме повози доста добре после :P Ааааа, гледах Аватар на 3D..........хареса ми определено
                        Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                        Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                        Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                        BMW X3 3.0D Aut

Коментар

mims написа:
                          БЯСНА СЪМ :1. Успах се2. Заключих се в гаджето4. Излязох и видях, че яко е наваляло гнусен сняг5. Колата ми беше затрупана, а не можеше да я оставя там6. Сетих се, че нямам зимни гуми7. Умрях от студ докато я изчистя8. Пътищата не бяха почистени9. Стигнах някакси до работа, отидох за кафе и машината се развали, добре че барманът е опитен... БАСИ ГНУСНАТА СУТРИН ! ЗА ВСИЧКО Е ВИНОВЕН СНЕГЪТ !!!
                          И мъжът ти разбра ли накрая къде си била?
                          Fiat Marea TD100

Коментар

Хваля се: купих си нови милти медийни мишка и клавиатура (безжични)Оплаквам се : не мога да и свикна още на клавиатурата :хДооплаквам се: в Кюстендил е адски студ , но за тфа пак и не ще да завали малко снежец
                            Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

Оплаквам се: В Бургас е кучешки студ. Не сме свикнали на таквоЗ чудо. Не мога да си размразя Бравата ( струва ми се гадно ) паркирана на чудничко проветриво място, където усещането за студ е , като за - 20 гр.Хваля се: Купих на щерка си шейна ( от ония класическите )Оплаквам се: Щерката ми каза, че било хубаво на шейната, ама в колата било по-топло и по-меко, а на въпроса, кога ще се стопи снега, разбрах, че детенцето не обича зима. Разбрах го късно. Шейничката ще си я завра нейде...а се ръснах за нея толкова, колкото ми е месечния бюджет за нафта
                              A17DTС/S
                              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Хвалба - снощи имахме гости с препиване и преспиване. Оплакване - fihi пак се предаде рано-рано и ме остави да се надпиваме с госта до 2.30! Още едно - утре ще ни спрат нета и не се знае кога ще можем да го платим. Хвалба - забърках чудно свинско със зеле на фурна.
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X