style34 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплаквам се:Нета ми тази вечер е яко крашнъл.Щом мобилния на м-тел е в пъти по-бърз,значи работата е зле !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Явор Митев
Скайпа се е скапал...от половин час псувам и нареждам. Случайно прочетох, че не съм само аз. Явно имат проблем и няма логване. На линия са само тези, които не са изключвали скайповете си и в момента са на линия. Не трошете комповете, проблема не е в тях....
Коментар
-
Явор Митев
Хваля се - спечелих 3-ка от тотото.Оплаквам се - тотаджийката ми вика "нов фиш или 1.50"... Хваля се - жена ми за да ме утеши, ми обеща друга тройка
Коментар
-
Хора вчера имаше малко проблеми със скайпе просто защото собствениците се смениха ,взе го друга компания и му правят проверки ,също така вчера се даде и достап до скайпе на правителството....демек казано на кратко следят ни вече разговорите Нарушена т. 1.6 от правилата. Модерирано.Колега, прочети правилата!Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
DJoff написа:Хора вчера имаше малко проблеми със скайпе просто защото собствениците се смениха ,взе го друга компания и му правят проверки ,също така вчера се даде и достап до скайпе на правителството....демек казано на кратко следят ни вече разговоритеBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Хваля се: До сега деня може да мине за добър,за по нататък ще видим.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
оплакване-не мога да си подкарам Call of duty уж правя каквото трябва а като пусна да играя сингъл ми изписва Cannot locate the CD/DVD-ROM Please insert the correct CD/DVD-ROM select OK and restart application-някой ако може да дава едно рамо че ми е една от любимите игриRenault Laguna 1,9 dci 2002
Коментар
-
Humppa
Оплаквам се: бравото е без спирачки, зазимено е вече в гаража за неопределено време. Педалът е омекнал, не спира, а от към предните колелета се чува яко стържене. Евентуални диагнози: накладки и дискове са останали без ресурс, повреда в помпата, липса на спирачна течност, или вода в течността...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар