Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

style34 написа:
    Че минус 8 температура ли е? Аз ако не запаля при -20 започвам да се притеснявам :D До минус 18 със 5+ годишен 42 ампера акумулатор нямам ядове.
    Де ти такива температури в Бургас? А и акумулатора е заедно с колата,за сега втора зима нямам ядове с него :D
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Оплаквам се:Нета ми тази вечер е яко крашнъл.Щом мобилния на м-тел е в пъти по-бърз,значи работата е зле !
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Скайпа се е скапал...от половин час псувам и нареждам. Случайно прочетох, че не съм само аз. Явно имат проблем и няма логване. На линия са само тези, които не са изключвали скайповете си и в момента са на линия. Не трошете комповете, проблема не е в тях....

Коментар

3 пъти се отписах и вписах без проблем, не знам какъв е проблема...

Коментар

И при мене е проблемацията - и при брат’чед ми .. и при 2 приятелки ... Не е случайна работа !
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Хммм има нещо гнило във цялата работа от 2 часа съм писал на 3 и са на линия ама не ми отговарят.Трябва да внимавам да не се изтърва да кажа за 300 кила кока и и 2 Калашника.Аааа да и за ония дето го зарових във задния двор при прасетата. За всеки случай аз да кажа "В Русия съм"

Коментар

работи скайпа няма проблем.
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

И при мен работи ама имам хора от списъка ми дет се оплакват значи се пак има проблем

Коментар

Тази вечер към 21ч. Скайпа наистина имаше проблем. Причината не е във вашия телевизор. Най верочтно от самия сървър на Скайп. Сега май е ок.
                    Fiat Marea TD100

Коментар

Хваля се - спечелих 3-ка от тотото.Оплаквам се - тотаджийката ми вика "нов фиш или 1.50"... Хваля се - жена ми за да ме утеши, ми обеща друга тройка

Коментар

Хора вчера имаше малко проблеми със скайпе просто защото собствениците се смениха ,взе го друга компания и му правят проверки ,също така вчера се даде и достап до скайпе на правителството....демек казано на кратко следят ни вече разговорите Нарушена т. 1.6 от правилата. Модерирано.Колега, прочети правилата!Модераторски екип на fiat-bg.org
                        Fiat punto 1.4 16v 1994 KН 7792 A*?

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1438

Коментар

DJoff написа:
                          Хора вчера имаше малко проблеми със скайпе просто защото собствениците се смениха ,взе го друга компания и му правят проверки ,също така вчера се даде и достап до скайпе на правителството....демек казано на кратко следят ни вече разговорите
                          Щот до сега не са!Просто си става легално вече
                          Bravo 1.2 16v
                          Lancia Dedra 1.8 16v
                          Suzuki GSXR250R

Коментар

Хваля се: До сега деня може да мине за добър,за по нататък ще видим.
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

оплакване-не мога да си подкарам Call of duty уж правя каквото трябва а като пусна да играя сингъл ми изписва Cannot locate the CD/DVD-ROM Please insert the correct CD/DVD-ROM select OK and restart application-някой ако може да дава едно рамо че ми е една от любимите игри
                              Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Оплаквам се: бравото е без спирачки, зазимено е вече в гаража за неопределено време. Педалът е омекнал, не спира, а от към предните колелета се чува яко стържене. Евентуални диагнози: накладки и дискове са останали без ресурс, повреда в помпата, липса на спирачна течност, или вода в течността...

Коментар

Working...
                                X