Оплаквам се:Поръчах си носач от един известен вносител на авточасти и носача се оказа по-къс. Хваля се:Ще си ми върнат парите,а носача поръчан от AXM си е идеален.
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Хваля се : Най-после един от идиотските турски (резани) сериали свършиАко може по-кротко с квалификациите.Това не е форум на партия Атака.Модераторски екип на fiat-bg.org
Написах свършва, а не свърши. Днес и утре са последните епизоди.Какво против турските сериали имате не мога да разбера? Сериали като сериали! Мрън-мрън. Искам адекватен отговор !!!
Написах свършва, а не свърши. Днес и утре са последните епизоди.Какво против турските сериали имате не мога да разбера? Сериали като сериали! Мрън-мрън. Искам адекватен отговор !!!
Много тъпо са направени,артистите са уникално грозни.Визирам специално Перла,жена ми го гледа въпреки че съм със гръб към ТВ и със слушалки пак се чуват глупостите им.По добре са латино сериалите,там поне актрисите са готини.
Коментар