Днес се прибрах от командировка - семинар близо до гр. Елена - починах си, доволен съм...... Но като се сетя, че преди да замина, на колата на приятелката ми, се счупи обтегача заедно с планката към мотора на пистовия ремък и ми се реве
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Айде и аз да се оплача... Зареждам си аз на OMV-то на Надлез надежда за 20лв. и с нормално карене минах 120 км. следващия път зареждам на OMV-то на Опалченска пак за 20 лв и минавам 60 км. и ми светва резервата, а пак съм карал нормално и съм минал същия път от нас на работа и обратно.... Бахти мушенниците са. !!!!!
Коментар
-
Имам изпит по философия в петък. А дано ме удари тотокъсметът, че предния път минаха какви ли не. Имаме двама близнаци. Единият е минал, другият не. Двамата свършиха първи. Шах и мат. Беше побеснял човекът и беше готов да (повтарям му думите) "запали колата от Димитровград и да дойде с брадвата". :D Все пак съм учил този път, ама имаше и други учили, които не минаха. Това е, пари да правят!NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Хвалба: Преместиха ме в първия ми офис, който е много близо до нас. Ще се прибирам за 8мин. и най-вече съм в цивилизацията.Оплакване: Ще ми липсват колегите от другия офис, там си беше доста забавно.... А и още една хвалба: Днес направихме покупко-продажба на колата и прехвърлихме застраховките. Момчето на чието име се водеше, беше доста симпатично.. :DEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
6ma7ka7a написа:Stoyan_68 написа:6ma7ka7a написа:Оплакване:Гаджето ме зарязе незнайно защо .Без причина ама ко да се прави такъв е живота.Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар