Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес се прибрах от командировка - семинар близо до гр. Елена - починах си, доволен съм...... Но като се сетя, че преди да замина, на колата на приятелката ми, се счупи обтегача заедно с планката към мотора на пистовия ремък и ми се реве
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Да се похваля: Взех си Нокия 5800 и сега бъцкам с клечка по дисплея в Онда, голям мерак ми беше отдавна. :D Чаках я близо 2 месеца да падне! И...да се оплача, не мога да намеря скайп за симбиан.
      Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Дръпни си fring По темата: оплаквам се, че няма с какво да се похваля

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
          Дръпни си fring
          Няма за тоя тел
          Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Айде и аз да се оплача... Зареждам си аз на OMV-то на Надлез надежда за 20лв. и с нормално карене минах 120 км. следващия път зареждам на OMV-то на Опалченска пак за 20 лв и минавам 60 км. и ми светва резервата, а пак съм карал нормално и съм минал същия път от нас на работа и обратно.... Бахти мушенниците са. !!!!!

Коментар

Имам изпит по философия в петък. А дано ме удари тотокъсметът, че предния път минаха какви ли не. Имаме двама близнаци. Единият е минал, другият не. Двамата свършиха първи. Шах и мат. Беше побеснял човекът и беше готов да (повтарям му думите) "запали колата от Димитровград и да дойде с брадвата". :D Все пак съм учил този път, ама имаше и други учили, които не минаха. Това е, пари да правят!
              NOW: ???
              Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
              Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Хвалба: Напускам Зеебургер и почвам работа в HP. Няма вече работа на смени по 12 часа Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Оплакване: Ще ми липсват колегите...

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Хвалба: Преместиха ме в първия ми офис, който е много близо до нас. Ще се прибирам за 8мин. и най-вече съм в цивилизацията.Оплакване: Ще ми липсват колегите от другия офис, там си беше доста забавно.... А и още една хвалба: Днес направихме покупко-продажба на колата и прехвърлихме застраховките. Момчето на чието име се водеше, беше доста симпатично.. :D
                  Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Оплакване:Гаджето ме зарязе незнайно защо .Без причина ама ко да се прави такъв е живота.
                    Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

6ma7ka7a написа:
                      Оплакване:Гаджето ме зарязе незнайно защо .Без причина ама ко да се прави такъв е живота.
                      Ти пък се обади на приателката й.
                      Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Stoyan_68 написа:
                        6ma7ka7a написа:
                        Абе не вдига незнам защо и до тях ходя но не иска да говорим .
                        Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Не бе човек, обади се на приателката й за да излезеш с нея!
                          Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Оплакване: Сега казаха по новините, че оня педофил Кузов му дали само условна присъда, а преди обжалването е било 3 години ефективна! Стана ми тъпо! Щели да прочетчат присъдата от парламентарната трибуна...не вярвам-кой съд може да нарежда на парламента какво да прави?
                            Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

6ma7ka7a написа:
                              Stoyan_68 написа:
                              6ma7ka7a написа:
                              Абе не вдига незнам защо и до тях ходя но не иска да говорим .
                              Абе, те мъжете никога не знаят защо.. :D
                              Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Че те и жените не знаят.. :D
                                Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Working...
                                X