Щи дам аз един бобец... Казвай кога ще идваш, да го мятам и да се свършва!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хвалба: Днес измих Бравата. Влюбих се отново в нея...А бях я превърнал в работно магаренце. Преоткрих я отново и ще си я ползвам с кеф.Оплаквам се: Падна част от каменната ограда на вилата. Чака мен, а камък бол - ебасиA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Оплаквам се: Тая вечер съм нощна смяна в банката Правят ремонт в нашия офис и трябва някой да ги наглежда Лекичко ми е интересно за момента...връщам се в годините , когато бях в казарматаВсе едно съм наряд само, дето тогава не седях изпънат в колата с лаптопа в ръцеТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Да се оплача ... За малко катастрофа ! Карам си аз по пътя с предимство като пич и какво става едно Т образно кръстовище .....Един дядка ми пресича пътя с линейка (лека кола) и се разминах на косъм да влезна при него ! Ленейка без светлини и сирена да подчертая явно тръгнал на пазар с бабето . И все още не мога да го проумея как даже не намали да се огледа да види дали има някой ,дори да няма знак от неговата страна мислещ се за десностоящ...... и така спирачки на мократа настилка на сантиметри да си смачкам фиатката А дедето дори и не разбра за мене ! Разбира се надух си тромбичката с подкосени крака с надеждата да ми се извини но без ефектПрикачени файлове
Коментар
-
Оплакване:Отидоха спестяванията за АГУ.Хвалба:Ако може да мине за хвалба вече ще съм в нова квартира.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Оплаквам се: писна ми от смотани съседи!!!Един олигофрен с една Астра така и не се научи да паркира.....преди малко вече нямах никакъв шанс за паркиране, а ония заел за 2 коли място! Качих се до тях и му казах да слезе да си премести колата.......малейй, какъв безумен поглед ми хвърли)) Все пак слезе, направи 2 маневри и пак спря така, че едва успях да се навра!!! Дори не погледна дали ще мога да паркирам. Стигнах до 2 сигурни извода: първо - абсолютно слаб шофьор, второ - абсолютно тъп и ограничен човек! Хваля се: поне успях да го накарам да си мръдне задника от 8-мия етаж до долу Опасявам се: понеже спрях на 1 боя разстояние от него се надявам да не ме цапне като излиза.......Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар