Да се похваля:Най-накрая се наканих да си пооправя лаптопа.Няма вече гадния интернет експлорер,има хубава лисичка.
Е ти откри топлата с Mozilla бе колега .Макар и късно си направил правилният избор :D .
Аз отдавна съм на мозила.Просто беше само на настолния комп,а все ме мързеше да си я инстална на лаптопа.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Оф, довечера пак трябва да се пие.Оная вечер се намятах с едно Розе... снощи с бяло вино, довечера пак. Мъжът ми вечеря с 500гр.ракия снощи, тази сутрин закуси с бира! Хвалба - стана хубаво събиране на 7.01. Детето получи страхотна играчка - джип с дистанционно управление, ама баща му му е хвърлил око...
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Оплаквам се : Времето навън е супер гадно,настроението също !
Хвалба: след близо 3 години канене, най-после седнах да си напиша дипломната работа за магистратурата.Оплаквам се:нещо не върви пустото писането да го е......
Коментар