Хваля се: днес покарах Типото....не го бях правил от близо месец. Перфектно!!! Запали след 2-3 оборота, нямаше скърцания, потропвания.Много съм доволен :D
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Голямооо оплакване - мъжът ми си забрави телефона вкъщи, а днес е Ивановден! Сами се сещайте на какво съм подложена!Хвалба - днес е Ивановден, да са ми живи и здрави двамата мъже! :D
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Май първата ми публикация във форума изобщо, ще се наложи да е оплакване.Ето в какво състояние си намерих днес чистачките (които смених в неделя)!!!Иначе, ЧНГ на всички!!! Живи и здрави да сте, с пожелания за пълен разкош във всичко!!!
Голямооо оплакване - мъжът ми си забрави телефона вкъщи, а днес е Ивановден! Сами се сещайте на какво съм подложена!Хвалба - днес е Ивановден, да са ми живи и здрави двамата мъже! :D
Ич не се оплаквай направил го е нарочно.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Май първата ми публикация във форума изобщо, ще се наложи да е оплакване.Ето в какво състояние си намерих днес чистачките (които смених в неделя)!!!Иначе, ЧНГ на всички!!! Живи и здрави да сте, с пожелания за пълен разкош във всичко!!!
Добре дошла във форума.Хем си е за оплакване това за чистачките,но се радвай че не са изкривили рамената гадовете.
Коментар