Дрифт дрифт дрифт Кой както иска да го разбира
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хваля се: днес покарах Типото....не го бях правил от близо месец. Перфектно!!! Запали след 2-3 оборота, нямаше скърцания, потропвания.Много съм доволен :DТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Irka_fihi написа:Голямооо оплакване - мъжът ми си забрави телефона вкъщи, а днес е Ивановден! Сами се сещайте на какво съм подложена!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Meril
-
Meril написа:Хваля се! Видя се светлина в тунелаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Meril
kiro_of_the_day написа:Meril написа:Хваля се! Видя се светлина в тунела
Коментар
-
Е щом цикъла се е отпушил, добре е ...Другия път по внимателно. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Irka_fihi написа:Голямооо оплакване - мъжът ми си забрави телефона вкъщи, а днес е Ивановден! Сами се сещайте на какво съм подложена!Хвалба - днес е Ивановден, да са ми живи и здрави двамата мъже! :DFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Цвети написа:Май първата ми публикация във форума изобщо, ще се наложи да е оплакване.Ето в какво състояние си намерих днес чистачките (които смених в неделя)!!!Иначе, ЧНГ на всички!!! Живи и здрави да сте, с пожелания за пълен разкош във всичко!!!
Коментар
-
Цвети написа:Май първата ми публикация във форума изобщо, ще се наложи да е оплакване.Ето в какво състояние си намерих днес чистачките (които смених в неделя)!!!Иначе, ЧНГ на всички!!! Живи и здрави да сте, с пожелания за пълен разкош във всичко!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар