Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

и мен ме е лепнал един грип ли е вирус ли е...врата и гърба са ми схванати и болииииии...
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
      и мен ме е лепнал един грип ли е вирус ли е...врата и гърба са ми схванати и болииииии...
      По дяволите това слънчево време нещо и мен ме разболя, май пак ще трябва да се набляга на течните лекарства (алкохол).
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

dimmX написа:
        Да се похваля: Довечера се надявам да видя снежанка по жартиери
        Ми ха дано догодина да се похвалиш в тази тема
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

И аз да се похваля,само каква заря съм подготвил има вероятност да взривя махалата.Двата кашона тежат 56 кг,56 кг заря е.... и кефа ще съм номер 1 тази година Единия кашон е 3 мин а другия 4 мин.Снощи ми ги доставиха и не съм спал от вълнение,но малко ме е страх ето снимка на единия кашон:
          Прикачени файлове

Коментар

nai7 написа:
            И аз да се похваля,само каква заря съм подготвил има вероятност да взривя махалата.Двата кашона тежат 56 кг,56 кг заря е.... и кефа ще съм номер 1 тази година Единия кашон е 3 мин а другия 4 мин.Снощи ми ги доставиха и не съм спал от вълнение,но малко ме е страх ето снимка на единия кашон:
            Да не те вземат съседите за атентатор с целия този арсенал?
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
              nai7 написа:
              Да не те вземат съседите за атентатор с целия този арсенал?
              Съседите да го ....т,не стига че ще им направя кефа.

Коментар

Пази ги за догодина за влизането на цска в лигата на шампоаните.Днес пък да ви кажа, че беше хубав ден за българското колоездене - един недоказан талант като мен се екипира и навъртя няколко километра набързо. Сега се чувствам доста добре. Дано утре да нямам мускулна треска, че не съм карал откак лежах в болницата.

Коментар

ogi28b написа:
                  Пази ги за догодина за влизането на цска в лигата на шампоаните.Днес пък да ви кажа, че беше хубав ден за българското колоездене - един недоказан талант като мен се екипира и навъртя няколко километра набързо. Сега се чувствам доста добре. Дано утре да нямам мускулна треска, че не съм карал откак лежах в болницата.
                  Много ме ядосаха тази година ЦСКА и не заслужават заря.

Коментар

nai7 написа:
                    селскииииии, гледай да не свалиш някой самолет, че си близко до летището
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Oплаквам се - неправдата ме застигна - имам двойка под никнейма си.Хваля се - дреме ми на ....... ще пия за тия момчета, ако не забравя п.с. и тук ли оспорвам ?п.с.с. или съм пак съм прав, ама бан, ей тъй за спорта ?
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

donnna написа:
                        nai7 написа:
                        селскииииии, гледай да не свалиш някой самолет, че си близко до летището
                        Хммм виж за това не се бях замислял,ама нищо утре поне ще ме говорят по новините.

Коментар

Не е много за хвалене ама все пак подкарах Бравото на пропан бутан вече.То като гледам големия келепир газ на 1,10 лв.
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

emzo написа:
                            dimmX написа:
                            Да се похваля: Довечера се надявам да видя снежанка по жартиери
                            Ми ха дано догодина да се похвалиш в тази тема
                            Да се похваля : видях снежанка ама без жартиери По-малко облекло и се насочихме направо към подаръците :D Да се оплача: два дена ме боли ужасно глава Алкохол не съм употребявал но болката е ужасна...вероятно щот не съм пил
                            now. BMW E39 523i '98 170hp
                            ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                            ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Да се оплача - нощеска някой пияница ми е ударил колата на паркинга и ме счупил фара и мигача, и ми е обелил бронята!
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Tornado написа:
                                Не е много за хвалене ама все пак подкарах Бравото на пропан бутан вече.То като гледам големия келепир газ на 1,10 лв.
                                Като видиш и промяната в разхода спрямо бензина, хептен ще се разочароваш Хваля се - новата година започна изключително добре Дай Боже всекиму

Коментар

Working...
                                X