sasho_izgrev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
За хвалене май няма...Оплаквам се, че вече 30 минути по една онлайн рок телевизия пускат песни, които слушам почти всеки ден, а аз си я пуснах точно заради това, за да чуя нещо различно от това което имама...А сетих се кво да се похваля... вече имам около 10 000 песни
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
Колега, при такава внушителна колекция много трудно ще срещнеш нещо различноИначе, респект за събраното количество песни! А ако споделиш и линка за тази рок-телевизия - ще направиш добро на немалкото рок-маниаци, витаещи из нашия форум
FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
Да се похваля - за първи път виждам толкова чиста колата си,не само че беше на автомивка ами и обърнах специално внимание на двигателят и сега блести като нов. Да се оплача - забелязах че от гарнитурата на капака започнало леко да омазнява,ще дойде момент когато трябва да я сменям.Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
Да се похваля:Нова година дойде !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Да Ви се оплачи, днес един малоумен шофьор на ТИР до новата БИЛЛА в Стара Загора беше запушил пътя и колите минаваха през тротоара. За жалост там беше останал част от ел.стълб който някога е бил отрязан , ама така отрязан че стърчеше, видях го в последния момент.Отиде ми чисто новата, лява предна зимна гума.
Коментар
-
Оплаквам се: днес си взех наказателното постановление за акт от преди половин година...275лв глоба за смешно нарушение!!!Хваля се: днес си взех акта за раждане на детето :D и хич не ми дреме за смотания акт!!!п.п. Красьо...завиждам ви благородно, весело посрещане!!!
Типо 1.4i.e. ex againAlfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Хваля се: По коледа бяхме на вилата. Направихме истински празник за децата. Починахме си добре. На 28.12. - сварих ракията...АХ РАКИЯТААА.Оплаквам се: Валя ни дъжд на казана, простудих се, лепна ме нещо страшно, като грип. Удари ме в дробовете, ушите ???, костите. Уринирах, кашлях и се потях като луд, защото свалях и качвах до 40 градуса температура ( до тази сутрин ). Само течен аналгин и парацетамол редувах. Наложи се да се приберем в Бургас. Изписаха ми антибиотици, а Личната ми рече: " Не е шега - много си зле, иде ми да те хоспитализирам" -- и за мен празниците вече свършиха.
Та тази сутрин ми светна и сега с лаптопа в леглото вече пиша, но ми се разбиха Новогодишните планове ( ах как мразя планове ). Сега имам ракия, но ще пия антибиотик поне още 4 дена. Грип ( ако е грип ) не ме е ловил близо 12 години. Какво беше това чудо не знам. Пазете се. Обличайте се, ако ви е студено, събличайте се, ако ви е топло :D ПС: Здравата храна, чистия въздух и домашното вино - Нъцки - не ме имунизираха
, а друг път са го правили. Много странно чудо беше това
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Да се похваля: Днес е 31-иДа се оплача: АЗ СЪМ НА РАБОТА!!Да се похваля: Само до 14 часа съмДа се оплача: Точно днес реши да се скапе единия комп. в другия офис и тряаа да ходя да го оправям
Пожелавам на всички колеги и колежки весело посрещане на новата година
Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
И аз да се оплача: На работа съм! За два дена (48 часа) съм спал 8 часа и довечера май ще ударя клапанитеили ще заспя на масата!Да се похваля: Довечера се надявам да видя снежанка по жартиери
now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар