Останаха три работни дни до края на годината в които ще имам работа като за три седмици .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Оплакване - мокетът изпи едно 3в1. Дядо Коледа ми дойде на гости на 22.12 и ми донесе книга! Луксозно издание с твърди корици. Оплакване - за fihi дядо Коледа още не е дошъл. Продължавам с оплакванията - ходихме на гости на свекъра и свекървата, ужассссссссс!Хвалба - снощи дядо Коледа ме посети още веднъж ( в лицето на моя приятелка) и ми донесе ДВЕ книги!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Ауууу, како Иркеееей ... стига с тез книги уа ... ще прочетеш света ... последната книга, която четох, май беше библията за деца с картинки Оплаквамещо се - Покрай празниците се освиних, та като се прибера догодина ще трябва пак да почвам фитнеса, че не се харесвам със пупа и разпуснати кракаFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Ichkin написа:Ауууу, како Иркеееей ... стига с тез книги уа ... ще прочетеш света ... последната книга, която четох, май беше библията за деца с картинки Оплаквамещо се - Покрай празниците се освиних, та като се прибера догодина ще трябва пак да почвам фитнеса, че не се харесвам със пупа и разпуснати кракаPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Re: Искам да се похваля!
mi6ka10 написа:Сдобих се с чисто нов багажник за тавана на колата ми!Много е як ,аеро динамичен е ,красиво стои, марков е събира ми много багаж.Има защита против кражба .
Коментар
-
Оплаквам се:Фиата се прецака... оекнах с 30 кинта за пътна помощ, 60 лв за масло, ролка, и андренажен ремъкПродавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
wazmo написа:Като стана въпрос за ролки и ремъци да се оплача: скоро трябва да ги сменям, че станаха на 50 000кмFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар