Уау...а аз се "набутах" с по 6 лв за крушка. А уж бяха на промоция Хваля се. Дългоочакваният паричен превод от последния ми обект дойдееее! Точно на време, ми се струва Леко оплакване - Днес бях за малко в София и за малко повече в с.Яна... От Ямбол до София - чист и сух път. Като влязохме в Софето - непочистени и заледени улици! УжасТ!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Явор Митев
Няма такава коледа....или поне не е имало от студентските ми години. Всичките ми клиенти са потънали и никой не е платил. Имам да прибирам пари от октомври насам. Абсолютно всички ме излъгаха. Каква е тая криза, какво е това нещо.....Пожелавам весело изкарване на всички. Аз отивам да облека един костюм, да оправя малко прическата и смятам да се грухна в първото дърво Явор на пътя ми........БЕСЕН СЪМ.......
Коментар
-
Humppa
Междуфирмена задлъжнялост в рамките на 100 млрд. лв. Криза няма, Явка, слушай министър Симиончу!
Коментар
-
И аз да се похваля 4 дни почивка. След малко отивам на парти.Дадоха ни премии.Стига толкова за хвалене :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
колеги изгоря ми крушката на заден десен габарит в понеделник в големия студ и я смених започна да свети.в 17.00 си тръгвам от работа изписва се проблем с осветлението не светят преден и заден габрит.днес съм в АИ .диагноза изгорял боди компютар.гаранцита ми изтича на 17/01/2010луд късмет.доставка естествено след 1м.сега карам в нарушение.според вас нормалнолие за 23месеца да се случи това.сериозно се замислям да се разделя с колата/
Коментар
-
Хваля се: успешно приключих работната година Много ми е хубаво, въпреки че мразя Коледа...Ааа, още нещо: приеди малко си хапнах едно малко парченце топла баница с тиква, направена с подсладител - какво блаженство!!! Е, весела Коледа колеги...Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Да се оплача: скарах се с роднините и на Коледа ще бъде изнервящо. Възлагах големи надежди за новогодишния купон, но се оказа че повечето се отказаха. Останахме 5 човека ... ще бъде много тъпо ! Баси ужаса ! За капак ще работя днес и на 28, 29 и 30-ти. Нямам никво настроение!Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар