krasio_79bs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хайде и аз малко хвалба: вчера взех заплатка с коледна премия! Ех, че хубаво се получи! Остава ми само утре на работа и почивка до 04 Януари! Оплакване: лелееее, какъв стууд е навън! Тази година постоянно ми е студено! Миналата Зима при тези градуси ходех с едно леко половерче и ефирно палтенце, сега се навличам с по три блузи и шуба - умирам от студ постоянно!Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
A, то ми писна с твоите любовни истории, Елизабет Тейлър ряпа да яде! Оплакване - направихме първата снимка на бебешока...рентгенова! Фирмата, в която работех, обявява ликвидация.За капак на всичко и синът ми се разболя! Направо съм бясна! Още малко оплакване - и аз не съм съвсем здрава.Довечера има коледно парти в Студентски дом и се очертава да го изпусна."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Довечера има коледно парти в Студентски дом и се очертава да го изпусна.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Ако има девойки и самотни майки и аз отивам с Фихов ....:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
coolboby написа:Хайде един сериозен повод за хвалене от моя страна: Смених всички крушки с такива енергоспестяващи на PhilipsSKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
coolboby написа:На каква цена ще се сдобиеш с тях?SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар