Да се оплача:И ние с многото обещания ще се разминем с премиите Да се похваля: Днес си покарах Типото на снега и много се изкефих как драпа и хвърля сняг с големите баници След малко изкарвам и кораба да видим на какво е способен Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Да се похваля - тази година за разлика от предната имаше фирмено парти , нищо че пътувах 7 часа на отиване и 8 на връщане.И пак се хваля , дядо Коледа се отчете с лаптоп - първият ми личен и въпреки че е ефтин Acer си ми харесва повече от всички служебни дето са минали през мен , някои и 3-пъти по-скъпи.
Да се оплача: Дадоха ми РАБОТНОто време.. определено е доста работно, работя на 24-ти, на 25-и, на 26-ти, на 30-ти, на 31-ви до 14 ч.
Аууу,напраоо са те изработили Аз ударих бингото.Почивам на 24,25,26,27 за Коледа и след това 30,31,1,2,3 за нова година и заминавам с приятели на една вила в Семково.
И нас ни пускат неплатена след нова година ...но не казаха до кога Няма премии няма нищо, шефа заминава на майната си (почивка) а пък служителите му да се ...............бати боклука!!!И си купи две нови коли въпреки финансовата криза п.с.да имаше една тема за хранене на шефовете ни щях да съм първия дето ще си излее мъката
now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
УУУУУУУУУРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРААААААААААААААААААААА ААААААА :D :D :D :D 300 лева коледна премияПочивката за нова година на Семково е финансирана с тия парици.
Коментар