Оплаквам се.Първата снимка - летен изглед от терасата към Дунава и румънския бряг, втората - в момента Дунав няма! Вали силно и ситно!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хваля се: 500 мнения във форума.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Браво !!! Аз нема да се обаждам тогава...Ама да си кажа - снощи счупих лампата на ксенона, долу в цокъла. Днес я залепих. Дали работи - все още не знам. Карам с една кснеонова , и с една халогенна - грозна картинка. Добре че е 4300 та ПОЧТИ не си личи. Все още не съм сглобил фаровете с лупи, въпреки че днес си купих и полиуретановото лепило с което се лепят. Снощи свалих акумулатора, и викам - ще го слагам утре сутринта, и сутринта се видях в приключение. Това всичко бяха оплаквания.
Коментар
-
wazmo написа:Най-накрая дългата работна седмица свърши :PAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Оплакване - Днес сутринта влязах в колата откъм петата врата (само тя поддаде). Никакъв нишан да се отключат или размразят останалите 4-ри.Хвалене - запали както винаги от раз. Хвалене - другите комшии изобщо не можаха да си отключат колите и ходиха с таксита на работа. Хвалене - повечето се зарекоха за другата зима да са с фиати. Оплакване - сигурно съм изгорил едно кило бензин само да я размразявам.
Коментар
-
"Хвалене - запали както винаги от раз. Хвалене - другите комшии изобщо не можаха да си отключат колите и ходиха с таксита на работа. Хвалене - повечето се зарекоха за другата зима да са с фиати. Оплакване - сигурно съм изгорил едно кило бензин само да я размразявам."и мойта FIAT-ка тъй се представи''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''
Коментар
-
///// написа:bachev написа:Аз пък съм гъзар и имам централно Ядове с ключалки немам ( Хваля се )Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
стило
Колеги,вчера пътувах до Сърбия и днеска се прибрах.Магистралата София-Калотина е в много лошо състояние,не изчистен сняг и лед по платното,никъде до Калотина не видях снегорини и днеска в обратната посока същата работа.От София тръгнах в 16.00 на границата бях в 17.20(60 км).Когато преминахме в Сърбия направо се учудих на пътното платно как беше хубаво изчистено.Никъде лед и сняг на пътя с кеф да караш.(ОПЛАКВАМ СЕ)FIAT STILO 1.2 16 V.
Коментар
-
хваля се: КУПОНА на фирмата беше мн готин оплаквам се: зарязах си колата пред офиса и аз се видях в чудо с отварянетоинтересното беше, че след като се намърдах вътре усетих СТРАННА МИРИЗМАнямам си и идея от кво е и нямам спомени да съм излизала до колата ...Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар