Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплаквам се.Първата снимка - летен изглед от терасата към Дунава и румънския бряг, втората - в момента Дунав няма! Вали силно и ситно!
    Прикачени файлове

Коментар

Хваля се: 500 мнения във форума.
      Виж бейби не сме глупаци,
      ние сме отбор от здравеняци.
      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Браво !!! Аз нема да се обаждам тогава...Ама да си кажа - снощи счупих лампата на ксенона, долу в цокъла. Днес я залепих. Дали работи - все още не знам. Карам с една кснеонова , и с една халогенна - грозна картинка. Добре че е 4300 та ПОЧТИ не си личи. Все още не съм сглобил фаровете с лупи, въпреки че днес си купих и полиуретановото лепило с което се лепят. Снощи свалих акумулатора, и викам - ще го слагам утре сутринта, и сутринта се видях в приключение. Това всичко бяха оплаквания.

Коментар

Да се похваля: имам 13та заплата и бонус. Довечера е Коледното парти на нашата фирма.... ще си "махна главата" П.С. Шефа ми остави и по 50лв. на човек да платя за дискотека, който ще ходи от тях!
          BMW E90 320D
          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Най-накрая дългата работна седмица свърши :P
            FIAT Marea ex
            FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
            Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

wazmo написа:
              Най-накрая дългата работна седмица свърши :P
              Някои пък днес не работихме въобще
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Оплакване - Днес сутринта влязах в колата откъм петата врата (само тя поддаде). Никакъв нишан да се отключат или размразят останалите 4-ри.Хвалене - запали както винаги от раз. Хвалене - другите комшии изобщо не можаха да си отключат колите и ходиха с таксита на работа. Хвалене - повечето се зарекоха за другата зима да са с фиати. Оплакване - сигурно съм изгорил едно кило бензин само да я размразявам.

Коментар

"Хвалене - запали както винаги от раз. Хвалене - другите комшии изобщо не можаха да си отключат колите и ходиха с таксита на работа. Хвалене - повечето се зарекоха за другата зима да са с фиати. Оплакване - сигурно съм изгорил едно кило бензин само да я размразявам."и мойта FIAT-ка тъй се представи
                  ''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''

Коментар

Аз пък съм гъзар и имам централно Ядове с ключалки немам ( Хваля се )
                    Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                    Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev написа:
                      То всички фиати са с централно, но кой да ми намаже уплътненията с противозамръзващо и да ми купи спрей за размразяване на бутоните на дръжките по вратите.

Коментар

///// написа:
                        bachev написа:
                        То всички фиати са с централно, но кой да ми намаже уплътненията с противозамръзващо и да ми купи спрей за размразяване на бутоните на дръжките по вратите.
                        Заливаш ги леко с ракия или водка и си отново в играта
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

стило

Колеги,вчера пътувах до Сърбия и днеска се прибрах.Магистралата София-Калотина е в много лошо състояние,не изчистен сняг и лед по платното,никъде до Калотина не видях снегорини и днеска в обратната посока същата работа.От София тръгнах в 16.00 на границата бях в 17.20(60 км).Когато преминахме в Сърбия направо се учудих на пътното платно как беше хубаво изчистено.Никъде лед и сняг на пътя с кеф да караш.(ОПЛАКВАМ СЕ)
                          FIAT STILO 1.2 16 V.

Коментар

Хваля се - още 3 дни и излизам почивка чак до 4 януари догодина.Оплаквам се - тия 3 дни трябва да заверя 2891408 курсови и през празниците трябва да направя още толкова !
                            Impossible is nothing !

Коментар

хваля се: КУПОНА на фирмата беше мн готин оплаквам се: зарязах си колата пред офиса и аз се видях в чудо с отварянетоинтересното беше, че след като се намърдах вътре усетих СТРАННА МИРИЗМАнямам си и идея от кво е и нямам спомени да съм излизала до колата ...
                              Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                              AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

"Заливаш ги леко с ракия или водка и си отново в играта "Как така ще са хаби ракията . Не можее
                                Fiat Tipo 1.4 i.e

Коментар

Working...
                                X