Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплаквам се: Цска май пак ще пада.
    Виж бейби не сме глупаци,
    ние сме отбор от здравеняци.
    Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
    така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
    http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Оплаквам се: На работа съм. Още- тая коледа май няма да има така сладките премии като предните коледи.
      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
      Ex.Opel Astra

Коментар

Оплакване - още няма снежинки във форума.

Коментар

///// написа:
          Оплакване - още няма снежинки във форума.
          Ууууу вярно..миналата година май имаше?

Коментар

Коментар

оплаквам се: ЗИМА Е !!! А аз я мразя !!! Пунтичко още няма зимни гуми, а съвсем скоро ще завали гнусният сняг и при нас в Пловдив !!! МРАЗЯ ЗИМАТАААААААААААААААА !!!
              Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
              AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

mims написа:
                оплаквам се: ЗИМА Е !!! А аз я мразя !!! Пунтичко още няма зимни гуми, а съвсем скоро ще завали гнусният сняг и при нас в Пловдив !!! МРАЗЯ ЗИМАТАААААААААААААААА !!!
                Ставаме двама....

Коментар

Meril написа:
                  mims написа:
                  Ставаме двама....
                  Мразите я ама без нея ще станем като южните държави.Изкарайте няколко пъти по 6 месеца в страна с температури около 45 градуса и само пясък и ще я заобичате зимата.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                    Meril написа:
                    mims написа:
                    Ставаме двама....
                    Мразите я ама без нея ще станем като южните държави.Изкарайте няколко пъти по 6 месеца в страна с температури около 45 градуса и само пясък и ще я заобичате зимата.
                    с удоволствие колега бих отишлапросто има хора, които виреят и се чувстват добре на по-топличко
                    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Аз съм една от тях

Коментар

Да се оплача - щерка ми пак е болна.Омръзна ми да се заглеждам след всеки подминал ме фиат, с надеждата да се окаже форумски.И още - преди по-малко от месец, видях "на село" форумска брава, паркирана пред пожарната. Записах номер, час, всичко, дори оставих бележка под чистачката и още не съм писала в съответната тема, що за безобразие от моя страна?
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

проблем с охладителна система на фиат браво 1,4 12в

Колеги оплаквам се :ПРеди седмица закарах колата на майстор защото вдигаше градуси над нормалното и се оказа гарнитура на главата.След шлайфане и смяна на гарнитурата, минах 30 км. и днес пак се случи същото. Добре, че бях в града защото иначе не ми се мисли.След 3/три/ спирания за около 2 километра се прибрах вкъщи и сега се чудя какво да правя.Дали ремонта е некачествен/майстора кара коли само марка фиат и ланчиа и определено е най-добрия в града/ или пък има нещо друго?ПОМАГАЙТЕ МОЛЯ ВИ, ЗАЩОТО КАТО МИ Е СЧУПЕНА КОЛАТА ВСЕ ЕДНО АЗ СЪМ БОЛЕН!!!
                          За да накараш някой да шофира внимателно не ти трябват знаци и глоби,а 10-сантиметрови шипове на волана.
                          FIAT STILO 1,9 Multijet 120 hp, Ex FIAT Bravo 1.4, 12 v

Коментар

Re: проблем с охладителна система на фиат браво 1,4 12в

zaxemil написа:
                            Колеги оплаквам се :ПРеди седмица закарах колата на майстор защото вдигаше градуси над нормалното и се оказа гарнитура на главата.След шлайфане и смяна на гарнитурата, минах 30 км. и днес пак се случи същото. Добре, че бях в града защото иначе не ми се мисли.След 3/три/ спирания за около 2 километра се прибрах вкъщи и сега се чудя какво да правя.Дали ремонта е некачествен/майстора кара коли само марка фиат и ланчиа и определено е най-добрия в града/ или пък има нещо друго?ПОМАГАЙТЕ МОЛЯ ВИ, ЗАЩОТО КАТО МИ Е СЧУПЕНА КОЛАТА ВСЕ ЕДНО АЗ СЪМ БОЛЕН!!!
                            Ами пак при майстора и да си оправи бакиите и бой на него

Коментар

Мерси на колегата lubomm.То че пак ще ходи при майстора е ясно ама какво да правя като идва събота и неделя
                              За да накараш някой да шофира внимателно не ти трябват знаци и глоби,а 10-сантиметрови шипове на волана.
                              FIAT STILO 1,9 Multijet 120 hp, Ex FIAT Bravo 1.4, 12 v

Коментар

Да се оплача - след 6 часа пътуване се прибрах от Разград, а тръгнах от там преди обед. Скапаната бензинова помпа пак се прецака и ме теглиха..... ..... и да се похваля - купих си нови четки за помпата, смених ги и утре се надявам да запали :D
                                Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
                                Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Working...
                                X