Оплаквам се: Цска май пак ще пада.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
-
Meril
mims написа:оплаквам се: ЗИМА Е !!! А аз я мразя !!! Пунтичко още няма зимни гуми, а съвсем скоро ще завали гнусният сняг и при нас в Пловдив !!! МРАЗЯ ЗИМАТАААААААААААААААА !!!
Коментар
-
Meril написа:mims написа:оплаквам се: ЗИМА Е !!! А аз я мразя !!! Пунтичко още няма зимни гуми, а съвсем скоро ще завали гнусният сняг и при нас в Пловдив !!! МРАЗЯ ЗИМАТАААААААААААААААА !!!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Meril написа:mims написа:оплаквам се: ЗИМА Е !!! А аз я мразя !!! Пунтичко още няма зимни гуми, а съвсем скоро ще завали гнусният сняг и при нас в Пловдив !!! МРАЗЯ ЗИМАТАААААААААААААААА !!!Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Meril
-
Да се оплача - щерка ми пак е болна.Омръзна ми да се заглеждам след всеки подминал ме фиат, с надеждата да се окаже форумски.И още - преди по-малко от месец, видях "на село" форумска брава, паркирана пред пожарната. Записах номер, час, всичко, дори оставих бележка под чистачката и още не съм писала в съответната тема, що за безобразие от моя страна?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
проблем с охладителна система на фиат браво 1,4 12в
Колеги оплаквам се :ПРеди седмица закарах колата на майстор защото вдигаше градуси над нормалното и се оказа гарнитура на главата.След шлайфане и смяна на гарнитурата, минах 30 км. и днес пак се случи същото. Добре, че бях в града защото иначе не ми се мисли.След 3/три/ спирания за около 2 километра се прибрах вкъщи и сега се чудя какво да правя.Дали ремонта е некачествен/майстора кара коли само марка фиат и ланчиа и определено е най-добрия в града/ или пък има нещо друго?ПОМАГАЙТЕ МОЛЯ ВИ, ЗАЩОТО КАТО МИ Е СЧУПЕНА КОЛАТА ВСЕ ЕДНО АЗ СЪМ БОЛЕН!!!За да накараш някой да шофира внимателно не ти трябват знаци и глоби,а 10-сантиметрови шипове на волана.
FIAT STILO 1,9 Multijet 120 hp, Ex FIAT Bravo 1.4, 12 v
Коментар
-
Re: проблем с охладителна система на фиат браво 1,4 12в
zaxemil написа:Колеги оплаквам се :ПРеди седмица закарах колата на майстор защото вдигаше градуси над нормалното и се оказа гарнитура на главата.След шлайфане и смяна на гарнитурата, минах 30 км. и днес пак се случи същото. Добре, че бях в града защото иначе не ми се мисли.След 3/три/ спирания за около 2 километра се прибрах вкъщи и сега се чудя какво да правя.Дали ремонта е некачествен/майстора кара коли само марка фиат и ланчиа и определено е най-добрия в града/ или пък има нещо друго?ПОМАГАЙТЕ МОЛЯ ВИ, ЗАЩОТО КАТО МИ Е СЧУПЕНА КОЛАТА ВСЕ ЕДНО АЗ СЪМ БОЛЕН!!!
Коментар
-
Да се оплача - след 6 часа пътуване се прибрах от Разград, а тръгнах от там преди обед. Скапаната бензинова помпа пак се прецака и ме теглиха..... ..... и да се похваля - купих си нови четки за помпата, смених ги и утре се надявам да запали :DFiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар