Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Atanas71 написа:
    lubomm написа:
    Незнам дали се похвалих че си зех теглич оригинал за мареята комбито ама сега искам да се оплача немога го сложа времето е много хубаво (бях решил тази събота и неделя да го сложа ама много сняг брей ей )
    Давай го тук , аз и в снега ще го сложа не ми пречи Ти само го дай
    Еееее много си груб аз го търсих три месеца

Коментар

Да се дооплача. На моя човек (тоя от аватара) му разбиха мутрата....

Коментар

Хваля се: Колата ми вече е готова след ремонта, причинен от случката описана тук http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=51093 и съм мното доволен от майсторите - и като качество и като цена.Пак се хваля: Изплатиха ми щетата от гражданската отговорност и останах приятно изненадан - даже останаха пари за почерпка.Отново се хваля: Реинвестирах парите в 4 зимни гуми "Ласа", които взех на много добра цена.
        Peugeot 301
        Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

coolboby написа:
          Да се дооплача. На моя човек (тоя от аватара) му разбиха мутрата....
          Е много си назад с информацията, той твоя човек се оправи вече Оплакване: леката настинка започва май да се задълбочава...

Коментар

Оплаквам се...крив ден

Коментар

Да се оплача: днес цял ден на работа ми е криво, и не издържам да си ходяДа се похваля: След 10 мин, най-накрая ще го направя
              Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
              Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Хвалба - сутринта хубавичко си поспах. Мързелувах цял ден и доооста почетох от последната книжка на Коелю.Оплакване - съседите правят ремонти като луди, няма лято, няма зима. Да не говорим,че си къртят и чукат целодневно, няма нищо свято за тях!! Хвалба - свекърът даде сума ти литри бяло и червено вино.Оплакване - няма да можем да го оправдаем и ще се развали!
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                  Оплакване - няма да можем да го оправдаем и ще се развали!
                  Поклон пред свекъра!!! Помощници ви трябват, предполагам! И аз да се оплача - валииииииииииииии.И да се похваля - имаме пак регистриран потребител fihi

Коментар

Трябват, разбира се! :D Пали гумите - пътя го знаеш! Колкото до потребителя - не можа да издържи повече!
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                      Трябват, разбира се! :D Пали гумите - пътя го знаеш! Колкото до потребителя - не можа да издържи повече!
                      Знаех си аз!

Коментар

Оплакване:Настинал съм.Похвала: Днес ми пристигнаха новите свещи от Германия Вдругиден ги мятам на колите ))
                        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

venco67 написа:
                          Хваля се: Колата ми вече е готова след ремонта, причинен от случката описана тук http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=51093 и съм мното доволен от майсторите - и като качество и като цена.Пак се хваля: Изплатиха ми щетата от гражданската отговорност и останах приятно изненадан - даже останаха пари за почерпка.Отново се хваля: Реинвестирах парите в 4 зимни гуми "Ласа", които взех на много добра цена.
                          А да видим Хваля се - днес не правя НИЩО!!! Голям кеф!!!

Коментар

Да се похваля-дадоха ми коледна заплатааааааа.Жената ще умре от кеф и аз де.

Коментар

Оплаквам се: Краси ми говори цинизми в Скайп ;=))))

Коментар

coolboby написа:
                                Оплаквам се: Краси ми говори цинизми в Скайп ;=))))
                                Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X