Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Gofi написа:
    Tornado написа:
    Ужас не мога да си взема сумата която дадох преди 2 години почти и чрез съдия изпълнител.Длъжника щял да ми ги изплаща на вноски като минималната била около 200 лв.
    Не си ли чувал или чел за Запис на Заповед ,градски.
    В смисъл?
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
      Gofi написа:
      Tornado написа:
      Ужас не мога да си взема сумата която дадох преди 2 години почти и чрез съдия изпълнител.Длъжника щял да ми ги изплаща на вноски като минималната била около 200 лв.
      В смисъл?
      В смисъл,че ако си имал документа който цитирах,щеше със съдействието на съдията да си вземеш парите или равностойноста им в предмети.
      Marea HLX 147ps

Коментар

Gofi написа:
        Tornado написа:
        Gofi написа:
        Tornado написа:
        В смисъл?
        В смисъл,че ако си имал документа който цитирах,щеше със съдействието на съдията да си вземеш парите или равностойноста им в предмети.
        Мислиш ли, че Торнадо щеше да стигне до съдия-изпълнител, ако нямаше никакъв документ за дълга?!?Или си мислиш, че е отишъл при съдия-изпълнител и му е казал - Сульо ми дължи едни 2000 лв, дай да ги вземаме...Хваля се - дадох си почивка до догодина Оплаквам се - зимата дойде 1 седмица по-рано...утре ще пътувам, сега вън вали сняг, а като знам колко усърдно чистят пътищата - хич не ми се тръгва сутринта...

Коментар

Да се оплача - забравих какво щях да се оплаквам! Така е, който не пише системно тук - после забравя!Аааа, сетих се - през почивните дни трябва да изключваме компа заради малкия хакер! Няма форум, няма дявол!Вчера ходихме на пазар за подаръци на децата - това е хвалба! :D Ма голяма лудница в тоя, култовия магазин за играчки, щях да полудея!
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Immortal написа:
            Gofi написа:
            Tornado написа:
            Gofi написа:
            Tornado написа:
            В смисъл?
            Мислиш ли, че Торнадо щеше да стигне до съдия-изпълнител, ако нямаше никакъв документ за дълга?!?Или си мислиш, че е отишъл при съдия-изпълнител и му е казал - Сульо ми дължи едни 2000 лв, дай да ги вземаме...Хваля се - дадох си почивка до догодина Оплаквам се - зимата дойде 1 седмица по-рано...утре ще пътувам, сега вън вали сняг, а като знам колко усърдно чистят пътищата - хич не ми се тръгва сутринта...
            Тръгни когато отпусне времето,ако не е спешно,щом и съдията не е помогнал-значи не е имал документ-това исках да кажа колега.
            Marea HLX 147ps

Коментар

Оплаквам се: Измръзнах днес и сега съм се увил в леглото. Днес ходих да сменям на едно БМВ гумите. Стоях 2 часа при гумаджийницата да сменят гумите. Като, че ли не са виждали големи джанти, голямо блъскане, голямо потъркване и сумтене. Изпуших половин кутия цигари.Резултата е, студено ми е и ми гори лицето. А главата ме боли от цигарите, винаги като припуша и ме стяга каската.

Коментар

Оплаквам се: днес отидох до колата и видях, че на задната ми броня има леки следи от удар. Явно пак някой се е правил на майстор-шофъор.
                Виж бейби не сме глупаци,
                ние сме отбор от здравеняци.
                Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Да се похваля вече съм с ксенон и на халогените....
                  Прикачени файлове
                  http://nikolovf1.snimka.bg/sports/pi...53767.11094339

Коментар

Да се оплача- купух си аквариум с 36 рибки...след 1 седмица останаха само 3 риби с марка БЕТИ/някакъв вид боини риби които неможели да живеят с други риби и се бият с другите /след като БЕТИТЕ избиха сички други риби си взех други малки гупи и хелери и извадих БЕТИТЕ от аквариума и ги сложих в 1 сът без "таван" на сутринта ставам и гледам БЕТИТЕ ги няма а телефона ми е целия във вода...Котката си е поиграла през ноща с БЕТИТЕ и ми е наводнила телефона ... Телефона е за боклука
                    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
                      Да се оплача- купух си аквариум с 36 рибки...след 1 седмица останаха само 3 риби с марка БЕТИ/някакъв вид боини риби които неможели да живеят с други риби и се бият с другите /след като БЕТИТЕ избиха сички други риби си взех други малки гупи и хелери и извадих БЕТИТЕ от аквариума и ги сложих в 1 сът без "таван" на сутринта ставам и гледам БЕТИТЕ ги няма а телефона ми е целия във вода...Котката си е поиграла през ноща с БЕТИТЕ и ми е наводнила телефона ... Телефона е за боклука
                      Миии колега котка и декоративни рибки=няма такава комбинация
                      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

GbGz написа:
                        Явно Бетите са си намерили майстора в лицето на котарака,така,че не го хокай.
                        Marea HLX 147ps

Коментар

batproho написа:
                          Миии колега котка и декоративни рибки=няма такава комбинация
                          Има има

Коментар

Незнам дали се похвалих че си зех теглич оригинал за мареята комбито ама сега искам да се оплача немога го сложа времето е много хубаво (бях решил тази събота и неделя да го сложа ама много сняг брей ей )

Коментар

И вкъще е било същото самоче без водораслите и каманите
                              Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

lubomm написа:
                                Незнам дали се похвалих че си зех теглич оригинал за мареята комбито ама сега искам да се оплача немога го сложа времето е много хубаво (бях решил тази събота и неделя да го сложа ама много сняг брей ей )
                                Давай го тук , аз и в снега ще го сложа не ми пречи Ти само го дай
                                Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Working...
                                X