Ами аз да се похваля, че до тук общия ми успех е 5,50 и ако си взема изпита по Икономика с 6 ще си остане такъв Да се оплача пък, че днес една полицейска кола в далечината, която не видях, в нея 4 полицая - та те ме видяха как правя обратен завой с ръчна и паркирах пред магазина, та ми проверяваха документи, заяждаха се и т н :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз пък да се похваля- снощи другарят Явор Митев ни води на пицария. И си прочетох книгата.Да се оплача - болна съм трети ден и не мога да реша коя книга да почна сега, дайте акъл- "По пътя" на Керуак, "Черната Далия" на Елрой или "Акустичното гърне" на Радичков??"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
kiler_4o написа:Ами аз да се похваля, че до тук общия ми успех е 5,50 и ако си взема изпита по Икономика с 6 ще си остане такъв Да се оплача пък, че днес една полицейска кола в далечината, която не видях, в нея 4 полицая - та те ме видяха как правя обратен завой с ръчна и паркирах пред магазина, та ми проверяваха документи, заяждаха се и т н :D
Коментар
-
Irka_fihi написа:Аз пък да се похваля- снощи другарят Явор Митев ни води на пицария. И си прочетох книгата.Да се оплача - болна съм трети ден и не мога да реша коя книга да почна сега, дайте акъл- "По пътя" на Керуак, "Черната Далия" на Елрой или "Акустичното гърне" на Радичков??like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Irka_fihi написа:Аз пък да се похваля- снощи другарят Явор Митев ни води на пицария. И си прочетох книгата.Да се оплача - болна съм трети ден и не мога да реша коя книга да почна сега, дайте акъл- "По пътя" на Керуак, "Черната Далия" на Елрой или "Акустичното гърне" на Радичков??"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар